Σοκ έπαθαν οι απανταχού fansτου Justin Bieber, όταν είδαν φωτογραφία του μέσα στα αίματα και τον αγαπημένο τους τραγουδιστή να έχει δεχθεί σφαίρα στο στέρνο μετά από συμπλοκή με την αστυνομία!

Πριν αρχίσετε να ανησυχείτε και εσείς, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για... ταινία, στην οποία πήρε μέρος ο οσονούπω 17χρονος σταρ. Συγκεκριμένα, ο Justin υποδύθηκε έναν έφηβο εγκληματία ονόματι Jason McCann, στην δημοφιλή σειρά «CSI».

«A Target of Obsession» λεγόταν το επεισόδιο -που σίγουρα θα έχει σαρώσει σε τηλεθέαση δεδομένων των θαυμαστών του Justin- και ήταν το δεύτερο της σειράς στο οποίο συμμετείχε ο νεαρός σταρ.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο τραγουδιστής κατέβηκε από το κόκκινο φορτηγάκι που οδηγούσε και, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, έπεσε νεκρός...

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος και γι’ αυτό έχει πλάκα να υποδύομαι έναν», είχε δηλώσει προ ημερών ο Justin, που δεν δίστασε να ανακατέψει τα πάντα στην πένα μαλλιά του, να ιδρώσει και να λουστεί με ψεύτικο αίμα για τις ανάγκες του ρόλου του!

Δείτε την σκηνή με την συμπλοκή!