Εμφανίσεις στην Κύπρο είχε το πρόγραμμα της Πέγκυς Ζήνα και αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η... φουσκωμένη κοιλίτσα της, που η τραγουδίστρια δεν δίστασε να χαϊδέψει την ώρα που βρισκόταν on stage!

Η Πέγκυ βρέθηκε στην Λευκωσία για τρεις βραδιές και μεταξύ εκείνων που πήγαν να την απολαύσουν ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Την ώρα που τραγουδούσε με τους δύο συναδέλφους της, η Πέγκυ χάιδεψε απαλά την κοιλίτσα της, κάτι που έκαναν και πολλοί από τους θαυμαστές της! Για να μην σχολιάσουμε το αινιγματικό χαμ��γελο που είχε στο πρόσωπό της...

Επίσης, ενώ στην πίστα την βλέπουμε συνήθως με αποκαλυπτικές δημιουργίες και στενά ρούχα, στην Λευκωσία προτίμησε δερμάτινο παντελόνι και φαρδιά μπλούζα! Τυχαίο;

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, η Πέγκυ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που έχει στείλει στα ουράνια τόσο την ίδια, όσο και τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Όπως λέγεται, η Πέγκυ -που πολλάκις έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μανούλα- κρατάει μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες, ενώ τα χαρμόσυνα είναι ήδη γνωστά μόνο σε πολύ κοντινά της πρόσωπα.

Το αν οι φήμες ισχύουν ή όχι, θα το δούμε σε λίγους μήνες όλοι μας!