Μπορεί στον τελικό του «X Factor» να εντυπωσίασε τους πάντες με τρα τραγούδια και την σκηνική της παρουσία, όμως, η Έλενα Παπαρίζου δεν το έχει πάρει με καλό μάτι... «Δεν θα ήθελα να παραμυθιάζουν το παιδί μου σε ένα talent show», δηλώνει και κατακεραυνώνει τους κριτές που γελάνε με τους υποψήφιους!

«Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί που απλώς θα ήθελε να πάει σε ένα talent show για να το παραμυθιάζουν. Όλα αυτά που γίνονται πριν, στις οντισιόν, εμένα δεν μου αρέσουν. Που γελάνε, που κάνουν σχόλια...», λέει η Έλενα στο περιοδικό «People».

Έξω από τα δόντια τα «χώνει» η τ��αγουδίστρια και για ποιούς χτυπάει η καμπάνα; Μήπως για τους Μουρατίδη, Θεοφάνους και λοιπούς που γελάνε με τα wannabe ταλέντα; Λέω μήπως...

«Όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για τηλεθέαση και αυτό δεν είναι όμορφο», συνεχίζει η Έλενα και προσθέτει: «δεν θα ήθελα κανείς να γελάει με το δικό μου παιδί, να το κοροϊδεύει, άρα δεν θα γελάσω κι εγώ με το παιδί κανενός».

Ακούει η κριτική επιτροπή; Ακούει...

Η Έλενα, πάντως, περίμενε την Νίκη Πόντε να στεφθεί νικήτρια του «X Factor», όμως, ο Χάρης πήρε την πρωτιά.

Τι συμβουλεύει τον νικητή η επιτυχημένη τραγουδίστρια; «Το μυαλό να μείνει εκεί που είναι, να μην πάρει αέρα. Επίσης έχουμε δει πολλές φορές νικητές που τελικά δεν κάνουν τίποτα, ενώ κάνουν τα παιδιά που είχαν βγει έξω από το παιχνίδι και δεν είχαν κερδίσει».

Ακούει ο νικητής του talent show; Ακούει...