Με εκνευρισμό «έκλεισε» την σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας εξαιτίας της Αντιγόνης Ψυχράμη, η οποία μπορεί να πήγε στο πλατό αλλά live δεν τραγούδησε παρά τις σχετικές εξαγγελίες των παρουσιαστών! «Άσε ρε», της είπε μεταξύ άλλων και δεν έκρυψε την δυσφορία του.

«Εσύ τώρα δηλαδή θες να πας στην Eurovision;», ρώτησε ο Λιάγκας την Ψυχράμη και το «φόρτωμά» του δεν κρυβόταν. «Το έχεις σκεφτεί;», σιγοντάρ��σε από δίπλα ο Ουγγαρέζος.

Έκπληκτη έμεινε η τραγουδίστρια που απάντησε κομπιάζοντας «για να δήλωσα συμμετοχή...», ενώ ο Λιάγκας συνέχισε: «το έκανες για να συμμετάσχεις ή επειδή γουστάρεις να πας;».

Καλέ τι τρόποι είναι αυτοί;

Πάλι καλά που δεν της είπε ότι πάει στον εθνικό τελικό μόνο και μόνο για την προβολή!

Ο παρουσιαστής δεν ηρέμησε και αποφάσισε «την πει» στην τραγουδίστρια που δεν θέλησε να τραγουδήσει live.

«Έχω ακούσει ότι το δυνατό σου σημείο είναι το live, ότι είσαι πολύ καλή performer, χορεύεις, τραγουδάς...», συνέχισε ο Λιάγκας και πρόσθεσε: «το έχουμε καταλάβει, άσχετα αν μας σνομπάρεις που ήρθες εδώ να ΜΗΝ τραγουδήσεις live».

Τι να πει �� κοπέλα; Απλά εξήγησε πως δεν είναι καλά και γι’ αυτό δεν μπορεί να τραγουδήσει και δεσμεύτηκε να πάει άλλη μέρα στο «Πρωινό Mοu» και να τραγουδήσει ολόκληρο... δίωρο (ε, τώρα πάμε στην υπερβολή).

«Άστα αυτά τώρα... Άστα ρε Ψυχράμη τώρα, άσε ρε», είπε ο Λιάγκας και, όταν τον ενημέρωσαν πως πρέπει να ακούσουν το τραγούδι της για την Eurovision γιατί η εκπομπή τελειώνει, είπε όλο υφάκι: «άντε, πάμε να ακούσουμε το τραγούδι τώρα».

Palyback το ακούσουμε φυσικά το κομμάτι, αλλά τι ευγένεια ο Λιάγκας όμως... Παρ’ τον στον γάμο σου να σου πει «και του χρόνου»!