Ευγενία Μανωλίδου και πειθαρχία πάνε μαζί, γι΄αυτό και η γνωστή μουσικός-παρουσιάστρια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι για να χάσει τα πέντε περιττά κιλά που έβαλε μετά την παρουσίαση του «Master Chef».


Έτσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Το αποτέλεσμα είναι πλέον να έχει ύψος 1,72 και να ζυγίζει 58 από τα 63 κιλά που έδειχνε πριν 60 μέρες η ζυγαριά.
Η δίαιτα της έχει ως εξής:

Το πρωί που σηκώνεται (06:45), τρώει δημητριακά με άπαχο γάλα και βρόμη, σε συνδυασμό πάντα με εντατική γυμναστική. Συνήθως ανεβαίνει στο διάδρομο για 45 λεπτά, ενώ ακολουθεί και άλλες οδηγίες γυμναστικής από το Internet ή από DVD.

Το μεσημέρι, επιλέγει συνήθως κάποιο φιλέτο-χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας γαλοπούλα ή κοτόπουλο- και το συνοδεύει με ωμή ή βραστή σαλάτα. Μάλιστα, αποφεύγει τις υπερβολές, καθώς θέλει το φαγητό της να είναι εύγευστο.

Το απόγευμα, τρώει κάποια μπάρα δημητριακών ή ένα ζελέ light, ενώ για το βράδυ επιλέγει πάντα κάτι ελαφρύ όπως μια σαλάτα, ή γιαούρτι με φρούτα και μέλι.

*Κατά τη διάρκεια της μέρας, για να “κόβει” την πείνα, τρώει ωμούς ξηρούς καρπούς, ωμά φουντούκια, αμύγδαλα ��αι ξερά φρούτα όπως βερίκοκα και δαμάσκηνα, πάντα σε μικρές ποσότητες!

Όσο για τα «απαγορευμένα» φαγητά; Να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και 60 ημέρες δεν έχει βάλει στο στόμα της τίποτα που να σχετίζεται με τη ζάχαρη, το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα τηγανιτά.

Πηγή: People