Για τους λόγους που την οδήγησαν στο χειρουργείο και την λιποαναρρόφηση μίλησε η Χρύσπα, η οποία παραδέχθηκε ότι υποβλήθηκε στην συγκεκριμένη επέμβαση για να βελτιώσει την εικόνα της.

«Φυσικά και το έκανα. Γιατί να μην το πώ; Αφού φαινόταν! Ωστόσο ποτέ μου δεν το πούλησα για να κάνω ντόρο. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μην αλλοιώνονται η εικόνα και τα χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό μου από τα προκριματικά της Eurovision, απείχα για δύο περίπου χρόνια γιατί είχα παχύνει πολύ. Είχα πάρει πάνω από 15 κιλά».

Η Χρύσπα αποκάλυψε ότι έχει κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν και το μόνο που έβλεπε στον εαυτό της και το σώμα της ήταν να ξαναπαίρνει βάρος μετά από λίγο καιρό. Η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν η περίοδος που ήθελε να πάει στην Eurovision. Ετσι, επειδή απογοητεύθηκε από τα αποτελέσματα, το έριξε στο φαί. Λίγο καιρό μετά, πήρε την απόφαση να κάνει πλαστική στην κοιλιά της. Το προηγούμενο βράδυ έφαγε ένα τεράστιο μπωλ παγωτό σοκολάτα. Την επομένη πήγε στο νοσοκομείο. Οσο για το τι είπε ο σύζυγός της; «Δεν είχε καμία αντίρρηση για την λιποαναρρόφηση ο Παναγιώτης. Κατάλαβε πως ήταν για το καλό της καριέρας μου, ότι θα έκανε καλό στην δημόσια εικόνα μου και συμφώνησε, αν και μου δήλωσε κατηγορηματικά πως ��ν δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα χρειαζόταν να κάνω τίποτα».

Πώς ένιωσε μετά την επέμβαση, όταν πήγε στο σπίτι της; «Το μόνο που είδα ήταν μια μπλε κοιλιά, η οποία ήταν πολύ πρησμένη. Για μερικές μέρες πονούσα, αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Ένα μήνα μετά είμαι μια χαρά, έχασα τα περιττά κιλά και πλαστική μου έδωσε το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν είναι ταμπού. Δεν είναι ταμπού οι πλαστικές. Ταμπού είναι οι κακοί γιατροί».

Κατέληξε λέγοντας ότι είχε κουραστεί να απαντά συνεχώς στην ερώτηση γιατί πάχυνε τόσο πολύ. Από τα τρία της χρόνια που έκανε μπαλέτο, η καθηγήτριά της, της έλεγε ό��ι πρέπει να χάσει βάρος. Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησε τον χορό για να ασχοληθεί με την μουσική. «Ακόμη και botox θα κάνω εάν χρειαστεί. Είναι ντροπή να μην το παραδεχθείς γιατί φαίνεται. Δεν μπορείς να εμφανιστείς με διαφορετική μούρη και να λες στον κόσμο ότι έτσι είναι το φυσικό μου».

Πηγή: People