Απ όλα είχαν τα φετινά βραβεία για τους καλύτερους άντρες της χρονιάς .Βαρύγδουπες δηλώσεις, καταγγελίες, καρφιά αλλά και σχέδια για αρραβώνες.

Πρώτη και καλύτερη στα βραβεία πήγε η Ευγενία Μανωλίδου συνοδευόμενη από τον Άδωνη Γεωργιάδη..Η μαέστρος, παρουσιάστρια, σύζυγος και μητέρα είπε να πρωτοτυπήσει και γι άλλη μια φορά μίλησε για την τελειότητα του Άδωνη.

Αυτό που την κέρδισε είναι η ευφυΐα του, ο δυναμισμός του και το γεγονός ότι σέβεται τις επιλογές της..

Την ίδια στιγμή οι φίλοι της Νάντιας Μπουλέ, η οποία να σημειώσουμε ότι καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την Ευγενία Μανωλίδου ,ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ότι η παρουσιαστρια του Τοπ Σεφ αρραβωνιάζεται σύντομα,αλλά οχι με το Γρηγόρη όπως όλοι νομίζαμε.

Κουμπάρος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος μάλιστα άρχισε να πετάει καρφιά για την αντίπαλη εκπομπή, Μάστερ Σεφ.Όπως είπε, στο αντίπαλο ριάλιτι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες αφού στην αρχή είπαν πως αυτοί που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι ήταν ερασιτεχνες ενώ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια πολλοί από αυτούς ήταν επαγγελματίες. Λέτε να ζήλεψε που ο Λευτέρης Λαζάρου θα συμμετέχει στο Μάστερ Σεφ 2 και του βγήκε το παράπονο;

Απ ότι φαίνεται ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν ήταν ο μόνος πικραμένος των βραβείων..Και ο σχεδιαστής Νίκος Αναγνωστόπουλος μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τα ριάλιτι μαγειρικής.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τον σχεδιαστή να αστράψει και να βροντήξει; O Νίκος Αναγνωστόπουλος παρότρυνε τους φίλους του να πάνε στο μαγαζί ενός γνωστού σεφ που συμμετείχε σε ριαλιτι μαγειρικής όμως το φαγητό δεν τρωγότανε με τίποτα με αποτέλεσμα να ρεζιλευτεί στ��ν παρέα του!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…