Τσαμπουκάς προέκυψε ο Περικλής Κασσανδρινός, που εξομολογήθηκε ότι έχει παίξει ξύλο ακόμα και για τα μάτια μιας γυναίκας! «Σπάνια ξεσπάω, αλλά όταν ξεσπάσω τα κάνω όλα λίμπα σε σημείο που κάποιες φορές εκτίθεμαι, χάνω και το δίκιο μου», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι ήρεμος άνθρωπος και εσωστρεφής... Όμως, έχω ξεσπάσματα και είναι άσχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπ�� του Mega, διαβεβαιώνοντας πως έχει χτυπήσει άνδρα αλλά γυναίκα όχι και ούτε με λουλούδι.

Μάλιστα, ο Περικλής εξιστόρησε έναν μεγάλο του καβγά, οπότε και έδειρε έναν άλλο άνδρα επειδή φλέρταρε την κοπέλα που συνόδευε! «Για τα μάτια μιας γυναίκας έχει γίνει... Πείραξε την κοπέλα πολύ άσχημα, αλλά και όταν κατάλαβε ότι συνοδευόταν συνέχισε να το κάνει», είπε ο ηθοποιός. «Τις έφαγε! Έγιναν ξαφνικά όλα. Του είπα να σταματήσει αλλά μου απάντησε με ανάγωγο τρόπο. Εκεί δεν υπάρχει διάλογος», συνέχισε και πρόσθεσε πως ο άλλος του ζήτησε και... συγνώμη.

Κι ενώ ο ίδιος δήλωσε συνεσταλμένος και ντροπαλός από παιδί, η Φαίη Σκορδά τον... «άδειασε», αφού επικαλέστηκε συνέντευξή του στην οποία είχε παραδεχθεί πως είχε χαστουκίσει μία συμμαθήτριά του στο δημοτικό και κάλεσαν τους γονείς του!

«Πού το ανακαλύψατε; Το είχα ξεχάσει αυτό! Υπάρχει ένα μεγάλο κενό από τότε που ήμουν στο δημοτικό», απάντησε γελώντας ο Περικλής και παραδέχθηκε πως το περιστατικό είναι αληθινό.