Φεβρουάριος: ο μήνας των Υδροχόων και των… γενεθλίων της Ρούλας Κορομηλά, που σαν σήμερα ήρθε για πρώτη φορά στον κόσμο! Μέχρι στιγμής, έχει δεχτεί πολλές ευχές από φίλους και θαυμαστές της στο Facebook αν και η ίδια δεν έχει ακόμα απαντήσει.

«Χρόνια πολλά Μεγαλειοτάτη», της γράφει χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής της στο Facebook. «Πολύχρονη», «πάντα λαμπερή, χρόνια πολλά», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα φίλων και θαυμαστών της Ρούλας, ενώ τα τηλεφωνήματα επωνύμων πέφτουν βροχή και οι ανθοδέσμες κατακλύζουν τον Alpha.

Για εσάς τους «περίεργους» τώρα που θέλετε να μάθετε την ηλικία της, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις ημερομηνίες. Πριν από λίγες εβδομάδες, το star.gr είχε αναρτήσει αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο, όπου καλεσμένη η Ρούλα, στην εκπομπή του Μανώλη Καψή «Man to Man» τον Δεκέμβριο του 1997, είχε απαντήσει στην «αδιάκριτη» ερώτηση του παρουσιαστή για την ηλικία της. «45 και ψεύτρα» είχε πει τότε.

Όπως και να’ χει, λίγα χρόνια πάνω, λίγα χρόνια κάτω, δεν έχει και τόση σημασία. Αυτό που μετρά είναι ότι όχι μόνο δεν της φαίνεται αλλά μας… ξεγελά κιόλας!

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να είναι πάντα αστραφτερή, λαμπερή και πάνω απ΄όλα υγιής!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του star.gr...