Ότι η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς τους τελευταίους μήνες, είναι εμφανές. Φαίνεται άλλωστε από την διάθεσή της στην εκπομπή, κατά την διάρκεια της οποίας είναι πλέον συνέχεια χαμογελαστή, ενώ δεν σταματά λεπτό να κάνει πλάκα και να αστειεύεται με τους συνεργάτες της.

Αυτή την φορά, όμως, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βρήκαν την ευκ��ιρία να χαλαρώσουν σε μια ρομαντική απόδραση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» να απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και μάλιστα σε παιδική χαρά, σε προορισμό που βρίσκεται μόλις δύο ώρες από το κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν μάλιστα, όσοι τους είδαν από κοντά, το ζευγάρι έδειχνε πιο ήρεμο και ευτυχισμένο από ποτέ. Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι η Ελένη, πάρα μα πάρα πολύ αδύνατη, φορούσε αθλητική φόρμα και γαλότσες, ενώ ο Ματέο τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ και οι δύο εμφανίστηκαν με το ίδιο Monclair μπουφάν.

Μακριά από τον «θόρυβο» της πρωτεύουσας, οι δυο τους απόλαυσαν την φύση, όπως άλλωστε κάνουν πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Ιδίως για τον 40χρονο επιχειρηματία, η αγάπη του στην φύση είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Όσο για την Ελένη; Εκείνη δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να απολαμβάνει τα πειράγματα του αγαπημένου της, που δείχνει πλέον να την φροντίζει και να την περιποιείται ακόμη και – ή καλύτερα κυρίως – όταν κανείς δεν τους παρακολουθεί.

Φωτογραφίες: περιοδικό Hello