Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν προ ημερών η Νίκη Πόντε και η Αντιγόνη Ψυχράμη με αφορμή τους χορευτές της μίας που την άφησαν ξεκρέμαστη και πήγαν στην άλλη... Κι ενώ τα κορίτσια «σφάχτηκαν» με φόντο την Eurovision, μία άλλη τραγουδίστρια, η Βέρα Μπούφη, πρόλαβε και έβγαλε πρώτη τα σέξι αγόρια στη φόρα!

Για να σας θυμίσουμε το story, η Αντιγόνη έμεινε στα κρύα του λουτρού όταν οι χορευτές που θα την πλαισίωναν στην Eurovision την άφησαν για την Νίκη, με αποτέλεσμα να γίνει σούσουρο μεγάλο. Στη συνέχεια, πάντως, η Αντιγόνη προσπάθησε να το... μαζέψει και ανακοίνωσε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους της χορευτές!

Όπως, όμως, αποκαλύπτει σήμερα το star.gr, τους χορευτές τους... πρόλαβε άλλη! Ο λόγος για την Βέρα Μπούφη, την νεαρή τραγουδίστρια και ανιψιά της Άννας Βίσση, που πλαισιώνεται από τους εν λόγω χορευτές στο νέο της video clip, «Σε Θέλω Δίπλα Μου»!

Στο video της 4ης δισκογραφικής της δουλειάς, η Βέρα εμφανίζεται πιο σέξι απ’ ότι την έχουμε δει μέχρι σήμερα και με τα «μήλα της έριδος» δίπλα της και με άκρως αισθησιακή εμφάνιση!

Αντιγόνη και Νίκη μην σφάζεστε... Η Βέρα σας πρόλαβε!