«Κολλημένος» με την Βίσση φαίνεται πως είναι ο Ηλίας του «Big Brother»: αφού δήλωσε στο Star πως έχει κάνει 6 φορές ντουέτο με την τραγουδίστρια και δημοσιοποίησε φωτογραφίες τους πριν από 12 χρόνια, ήρθε η ώρα να τον δούμε στην πίστα του «Αθηνών Αρένα»!

Το Σάββατο που μας πέρασε ο παίκτης του ριάλιτι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς και η τραγουδίστρια δεν γλίτωσε από το «εκρηκτικό» ταπεραμέντο του Ηλία...

Ούτε το δέντρο στο σπίτι του «Big Brother�� δεν ένιωσε τόσο στενό μαρκάρισμα από τον παίκτη... Ο Ηλίας τραγούδησε με την Άννα το «Εκατομμύρια», ενώ η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αστειευτεί μαζί του, αλλάζοντας ακόμα και στίχους!

«Εκατομμύρια φορές κι αν προσπαθήσεις, στον κόσμο αυτό δεν πρόκειται να τραγουδήσεις», είπε μεταξύ άλλων η Άννα και μην ρωτάτε το γιατί... παραλίγο να μας σπάσει τα τύμπανα ο Ηλίας.

«Εκατομμύρια στο Big Brother και να παίξεις, τον κόσμο έχω την εντύπωση πως τον έχεις κερδίσει», ήταν ο επόμενος στίχος που άλλαξε η Άννα.

Ε, μην τον πληγώσει κιόλας τον παίκτη... Όλο χαρούλες και χαμόγελο ήταν στην πίστα ήταν ο Ηλίας, μέχρι που η τραγουδίστρια τον χαιρέτησε και πήγε σε άλλη «παραλία»!