Το πελατολόγιο της Victoria Beckham δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όμως αυτή την φορά, φέρει και βασιλική σφραγίδα.

Η σύζυγος του David διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, κατ’ αρχήν σε προσωπικό επίπεδο, καθώς περιμένει το τέταρτο παιδί της, που επιτέλους είναι κοριτσάκι! Και σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, όμως, η πορεία της δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρώην Spice Girl στους θεατές του fashion show που έκανε στη Νέα Υόρκη, δέχθηκε τηλεφώνημα από το περιβάλλον της μελλοντικής πριγκίπισσας, το οποίο ήλθε σε επαφή μαζί της, ζητώντας της μία σειρά από ρούχα, κατά προτίμηση φορέματα, από την προηγούμενη κολεξιόν της.

Αιτία, το ότι η Kate θέλει οπωσδήποτε να αγοράσει κάποια από αυτά, τα οποία θα φορέσει σε επόμενες δημόσιες εμφανίσεις της. Ενώ αμέσως μετά θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να επιλέξει την Victoria για επίσημη σχεδιάστρια του νυφικού της. Η ίδια, όμως η Victoria περιμένει βασιλική σφραγίδα, όπως απαιτεί το πρωτόκολλο, για να προχωρήσει την παραγγελία.

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Telegraph, η οποία μάλιστα αναφέρει ότι η σχεδιάστρια πλέον Victoria ανέφερε σε συνεργάτες και φίλους της: «Προφανώς, της αρέσουν τα ρούχα μου και ζήτησε να δει, προκειμένου να παραγγείλει μία συγκεκριμένη επιλογή από αυτά. Είμαι κατενθουσιασμένη».

Η Victoria Beckham ίδρυσε το ομώνυμο brand με συνεργάτη τον πασίγνωστο Βρετανό μάνατζερ Simon Fuller. Οι δυο τους ξεκίνησαν σχεδιάζοντας μόνο φορέματα. Επειδή η αρχή όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πούλησαν μόνο 400 μέσα σε 3 σεζόν, στην προηγούμενη κολεξιόν τους εισήγαγαν και τις δικές τους τσάντες ενώ στο show στο οποίο η Victoria έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις για την μέλλουσα βασίλισσα, παρουσίασαν για πρώτη φορά και παλτό.

Για να δούμε εάν η συνεργασία θα προχωρήσει ή θα πέσει στο κενό…Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με τα νούμερα. Οι δυο τους φοράνε το ίδιο...