Κορόμηλο έτρεξε το δάκρυ στο «Next Top Model» πριν τον τελικό, καθώς τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν μέσα στην δυστυχία και την θλίψη! Στο μεταξύ, η Βίκυ Καγιά μας ενημέρωνε μέσω Ίντερνετ πως όσο τα models μοιρολογούσαν, εκείνη... μαγείρευε!

Οι τέσσερις κοπέλες βρέθηκαν στο στούντιο του Χάρη Κωστόπουλου, που τους ζήτησε να ποζάρουν θλιμμένες. Τι πράγματα που την πονάνε σκεφτόταν η μία, τι «γιατί Παναγία μου σε μένα» αναλογιζόταν η άλλη... θρήνος και σπαραγμός σου λέει!

Τόσος ήταν ο αλαλαγμός, που όποια δεν έκλαιγε από φυσικού της... της έριχναν ειδικό υγρό που φέρνει δάκρια στα μάτια!

Πάλι καλά, δηλαδή, που στο τέλος του επεισοδίου η παρουσιάστρια τις κέρασε μπακλαβά που -όπως είπε- είχε φτιάξει με τα χεράκια της και γλυκάθηκαν λίγο τα κορίτσια...

Κι ενώ από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το «Next Top Model» βρισκόταν σε εξέλιξη, η Βίκυ Καγιά ήταν στο σπίτι και εκτελούσε τα χρέη της νοικοκυράς!

«Coocking and tweeting & watching NTM!!! Αm I talented or what?», έγραψε στο Twitter της και «ανέβασε» δύο φωτογραφίες της επί τω έργω, μεταξύ πάγκου, κουζίνας, τρίφτη και... κιμά.

Μπιφτέκια έφτιαχνε ή κεφτεδάκια;

Δεν διευκρίνισε!

Όσο για το αν είναι talented;

Ε, είχε και τον τσελεμεντέ ανοικτό μπροστά της, οπότε μια χαρά θα τα κατάφερε!

Για την ιστορία, το ριάλιτι είχε έκπληξη και απόψε δεν αποχώρησε καμία! Έτσι, στον τελικό -που θα ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη- θα «μονομαχήσουν» και τα τέσσερα κορίτσια.