Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και ο Μύρωνας Στρατής τραγούδησε για όσους αγαπούν... Από αυτούς, βέβαια, δεν εξαιρείται ο ίδιος καθώς εδώ και μήνες είναι ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη, στην οποία αφιέρωσε και ένα από τα τραγούδια του!

«Ποιά... Μαρία;», ήταν η απάντηση του Μύρωνα όταν τον ρωτήσαμε ποιο τραγούδι αφιερώνει στην καλή του! Γρήγορα, βέβαια, έπιασε το... νόημα και πρόσθεσε πως αφιερώνει το «πάνω απ’ όλα θέλω να με θέλε��ς εσύ» σε όσα κορίτσια τον αγαπάνε.

Ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια είναι και η Μαίρη Συνατσάκη, που το καλοκαίρι την είδαμε στο πλευρό της Ράνιας Θρασκιά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την οποία ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες!

Μύρωνας και Μαίρη γνωρίστηκαν στο κανάλι MAD όπου εργάζεται η παρουσιάστρια και η σχέση τους χρονολογείται από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, η Μαίρη πρωταγωνιστεί και σε video clip του καλού της, ενώ δεν έλειψε από καμία εμφάνισή του ακόμα και εκτός Αθηνών.

«Βεβαίως, είμαι ερωτευμένος», παραδέχθηκε ο Μύρωνας, που ξεκαθάρισε πως δεν είναι υπέρ του Αγίου Βαλεντίνου. «Πρέπει να αγαπάμε όλο τον χρόνο... Το να ερωτεύεσαι και ν’ αγαπάς και να σ’ αγαπάνε είναι πιστεύω το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο», πρόσθεσε.

Θέλει ο Μύρωνας να κρυφτεί και η Συνατσάκη δεν τον αφήνει δηλαδή...