Ξεχάστε αυτά που ξέρατε ότι τάχα μόνο οι γυναίκες βάφουν τα νύχια τους. Το ότι το μανικιούρ είναι γυναικεία υπόθεση, είναι κουταμάρα. Ακους εκεί το μανικιούρ είναι για γυναίκες…

Το μανικιούρ τώρα είναι ΚΑΙ ανδρική υπόθεση και μάλιστα εξίσου σημαντική με την γυναικεία. Το μάθαμε το πρωί της Δευτέρας από τον τραγουδιστή Γιώργο Ντούρο, ο οποίος εμφανίστηκε με μανικιούρ και νύχι με σχεδιάκι παρακαλώ!

Έβαψε το νύχι που λέτε σε ένα χρώμα, κάτι ανάμεσα σε μπορντώ και σκούρο μπλε και βγήκε στην Ελεονώρα Μελέτη να μιλήσει. «Α, καλέ, τι βλέπω; Έχουμε το ίδιο μανό;», τον ρώτησε η Ελεονώρα, πρ��σθέτοντας ότι το δικό της είναι πιο σκούρο από του… Γιώργου.

«Μου έχει βγάλει αυτήν την εικόνα το νέο μου επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι τύπου Rock to death, γι’αυτό τα έβαψα» , της απάντησε εκείνος, την στιγμή που η Ελεονώρα κρατούσε την αναπνοή της μέχρι να πάρει απάντηση. Είναι να μην την κρατήσει με αυτό που έβλεπαν τα μάτια της; Ευτυχώς, πάντως, λίγο αργότερα το αντιμετώπισε εξαιρετικά ψύχραιμα και με χιούμορ: «Για πές μου τώρα βρε Γιώργο… Σου κρατάει το μανό γιατί εγώ τώρα δοκιμάζω ένα καινούριο που κρατάει 15 μέρες!»

Οι συνεργάτες της Ελεονώρας, της είπαν ότι άμα δεν πλένεις πιάτα, το μανό κρατάει κι εκείνη τους τόνισε ότι και πιάτα πλένει και το αυτοκίνητό της πλένει και όλες τις δουλειές κάνει...

Αυτό να μας τύχει… να μιλάμε με έναν άντρα για μανό, νούμερα και αποχρώσεις… Γιατί θα μου πείτε εάν είναι ένας δύο τύποι, όπως ο Δημήτρης Κοργιαλάς ας πούμε, που είναι γνωστό ότι τα κάνουν κάτι τέτοια, οκ. Αλλά αυτοί πληθαίνουν! Τι έγινε παιδιά; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ή μας φαίνεται; Εκτός εάν πρέπει οι γυναίκες να αρχίσουν σιγά σιγά να μαθαίνουν να αλλάζουν λάστιχα στο αυτοκίνητο και λάμπες στο σπίτι.