Σίγουρα κατάφερε να ξεπεράσει την εμφάνισή της στα βραβεία MTV τον περασμένο Σεπτέμβριο, που είχε «σκάσει μύτη» με ένα φόρεμα από κομμάτια κρέατος!

Η Lady Gaga που κέρδισε τους πάντες με την εμφάνισή της στην 53η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, έφτασε στο Staples Center, μέσα σε ένα τεράστιο αυγό, το οποίο κουβαλούσαν οι χορευτές της ντυμένοι στα χρυσά!

Όπως φάνηκε από τo τεραστίων διαστάσεων αυγό, η τραγουδίστρια δεν έβλεπε σχεδόν τίποτα μέσα από το αυγό, πράγμα που καθόλου βέβαια δεν την πτοούσε. Λίγη ώρα, μετά την άφιξή της, η ποπ σταρ έγραψε στο twiiter της: «Η Lady Gaga βρίσκεται σε διαδικασία επώασης».

Τί ήθελε να πει ο ποιητής; Κανείς δεν ξέρει... Η Lady Gaga τραγούδησε live για π��ώτη φορά το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Born this way», καταφέρνοντας για μια φορά, όχι μόνο να γίνει αντικείμενο σχολιασμού με την εμφάνισή της, αλλά να κάνει τους πάντες να μιλούν για την πιο ασύλληπτη και ευρηματική εμφάνιση που έκανε ποτέ καλλιτέχνης σε μουσικά και όχι μόνο βραβεία.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μάλιστα έντονες είναι το ίδιο το κομμάτι που τραγούδησε, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το νέο κομμάτι της αποτελεί πιστή αντιγραφή του τραγουδιού Express Yourself της Madonna.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η Lady Gaga ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της για το άλμπουμ Fame Monster, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ευχαρίστησε ήταν η Whitney Houston, για την οποία είπε: «Θέλω πολύ να ��ην ευχαριστήσω, γιατί όταν έγραφα το κομμάτι, σκεφτόμουν ότι το ερμηνεύει εκείνη!»

Σκάνδαλο στα Grammys; Ακούστε το κομμάτι και θα καταλάβετε εάν μοιάζει ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας θυμίζει… Τελικά, οι αντιγραφές είναι φαινόμενο παγκόσμιο και σίγουρα όχι ελληνικό...