Φανερά ανανεωμένη και με διάθεση για …νυχτοπερπατήματα, η Έλλη Κοκκίνου πήρε την παρέα της και διασκέδασαν στη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα σιγοτραγουδούσε στο τραπέζι, στίχους που κάτι είχαν να της πουν για την προσωπική της ζωή, όπως «στην αυλή του παραδείσου» και «υπάρχει ζωή και μετά από σένα».

Όχι ο μπασκετ��πολίστας Γιώργος Μπόγρης, που δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ο νέος έρωτας της Έλλης Κοκκίνου δεν ήταν μαζί της, αλλά η τραγουδίστρια είχε βγει με τον κουμπάρο της και καλό της φίλο, Πάνο Σταματόπουλο.

«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου πια. Σί��ουρα μετά από έναν χωρισμό περνάς ένα μεταβατικό στάδιο που είναι λίγο περίεργο, αλλά ο χρόνος κύλισε υπέρ μου. Είναι όλα καλά», είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θέλει να ερωτευτεί ξανά και να ξαναφτιάξει τη προσωπική ζωή της είπε: «Ποιος άνθρωπος δε θέλει. Βέβαια».

Για όσα γράφονται στα περιοδικά για τον νέο έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη Κοκκίνου, χαμογελαστή και ευδιάθετη πάντα, είπε: «Τους αφήνω να γράφουν άμα θέλουν να γράφουν. Δικαίωμά τους είναι. Εγώ περνάω όμορφα και διασκεδάζω και δουλεύω».

Η τραγουδίστρια δεν απέφυγε πάντως τα πειράγματα της συναδέλφου της και οικοδέσποινας, Δέσποινας Βανδή, η οποία από την πίστα της έστειλε φιλιά, λέγοντας: «Πριν συνεχίσω θέλω να δώσω την αγάπ�� μου, να σας μιλήσω για μία φίλη, για μία συνάδελφο, για ένα καταπληκτικό κορίτσι. Θέλω ένα χειροκρότημα για την Έλλη Κοκκίνου».

Στη συνέχεια της ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο Greeck Idol» και έχοντας ακούσει και η ίδια τις φήμες ευχήθηκε «καλή επιτυχία γενικότερα. Στη ζωή να στα φέρνει όλα ρόδινα και...». Εκεί όμως της έκανε νόημα η Έλλη και η Δέσποινα με ένα «τελείωσε εντάξει» σταμάτησε τις αναφορές.

Απευθυνόμενη στο γυναικείο κοινό του μαγαζιού, ρώτησε «Κορίτσια τι θέλει η ζωή» για να ακουστεί από παντού το «έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο», στίχοι που τους τραγούδησε χαμογελώντας και η Έλλη Κοκκίνου.