Κάτω από την ίδια στέγη ζει το τελευταίο διάστημα η Εύα Καϊλή με τον αγαπημένο της Πασχάλη Διαμαντίδη. Το ζευγάρι, μετά από μια αρκετά δύσκολη φάση που πέρασε (σ.σ. τα δημοσιεύματα τους ήθελαν χωρισμένους), διανύει μια από τις πιο ερωτικές του περιόδους και όλα δείχνουν πως το βλέπουν σοβαρά το πράγμα.
Η όμορφη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο γοητευτικός εφοπλιστής, μετρούν ήδη ένα χρόνο μαζί, ενώ όσο πάει, η σχέση τους δυναμώνει. Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει τα πάντα μαζί και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε ρομαντικές αποδράσεις, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο συνδυάζουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγγλία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Real Life, Εύα Καϊλή και Πασχάλης Διαμαντίδης, ταξίδεψαν ως τη Θεσσαλονίκη προκειμένου η βουλευτής να συναντήσει ψηφοφόρους και συνεργάτες στο βουλευτικό της γραφείο. Αφού έφτασαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη συμπρωτεύουσα, έμειναν σε σουίτα του ξενοδοχείου «Μακεδονία», και προτίμησαν ένα ελαφρύ γεύμα στο ρεστοράν του ξενοδοχείου, προκειμένου να ξεκουραστούν από το ταξίδι.
Εκμεταλλευόμενοι την καλοκαιρία, την επόμενη μέρα έφαγαν σε εστιατόριο μακριά από το κέντρο της πόλης, ενώ το ίδιο βράδυ διασκέδασαν σε club της συμπρωτεύουσας. Αν και μέχρι στιγμής η βουλευτής δεν έχει συναντήσει από κοντά τους γονείς του αγαπημένου της, όλα δείχνουν πως αυτό είναι κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει.

Προς το παρόν, μένουν στο σπίτι του γοητευτικού εφοπλιστή στα βόρεια προάστια, επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.