Θυμάστε που την Παρασκευή η Φαίη εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινό mou» με φόρμα, αθλητικά παπούτσια και αλογοουρά; (http://www.star.gr/media/80121/)

Ε, αυτή την εμφάνιση σχολίασε σήμερα η Ναταλία Γερμανού, η οποία πάνω στη συζήτηση άδραξε την ευκαιρία και το πέταξε το «καρφάκι» της: «Εγώ θέλω πολύ να βγαίνω με τις φόρμες», λέει αρχικά. «Γιατί δεν βγαίνεις τότε;» τη ρωτά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Γιατί το κανάλι δεν με αφήνει Παύλο μου. Θες να το συζητήσουμε πραγματικά και ειλικρινά; Το κανάλι δεν με αφήνει. Εγώ, να βγω το Σάββατο με φόρμα, αλογοουρά και sneakers. Την επόμενη μέρα θα δεχτώ επίπληξη, ναι ή όχι;», του απαντά η Ναταλία που έχει αρχίσει να… τσιτώνει!

«Δεν νομίζω», της κάνει ο Παύλος Σταματόπουλος, για να εισπράξει την φανερά εκνευρισμένη απάντηση: «Οκ. Το Σάββατο λοιπόν εγώ θα βγω με φόρμες και αρβύλες» απαντά φανερά εκνευρισμένη η Ναταλία. Επειδή θέλω εγώ. Εγώ από εδώ και πέρα, θα βγαίνω με φόρμες στην εκπομπή. Υπάρχει κανείς από την παραγωγή, που να έχει αντίρρηση;»

Και να΄χε θα το’λεγε με τέτοια νεύρα;
Hello Ναταλάκι... η Φαίη έχει και το αιτιολογικό, όχι μόνον ότι είναι έγκυος, αλλά και ότι σε έναν μήνα γεννάει...Δηλαδή μακάρι όλες οι ετοιμόγεννες να ήταν έτσι...

Δείτε την σποντίτσα της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη…