��οιος Κωνσταντίνος Γαλανός; Δημήτρης Γούτος λέγεται ο αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα, και όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της νεαρής τραγουδίστριας, αφού οι δυο τους ζουν τον τελευταίο μήνα ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

Ο έρωτας για το νέο ζευγάρι έχει χτυπήσει κόκκινο και το επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες, καθώς ο φακός τους εντόπισε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Παρέα με ένα φιλικό τους ζευγάρι, Ελένη Φουρέιρα και Δημήτρης Γούτος, ζούσαν στιγμές ξενοιασιάς και τρυφερότητας, με τον νεαρό επιχειρηματία να την φροντίζει, και την τραγουδίστρια να το… απολαμβάνει!


Μετά το γεύμα, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία και χεράκι-χεράκι, έκαναν μια ρομαντική βόλτα στην παραλία της Βουλιαγμένης, ενώ αργότερα κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο του νεαρού κτηματομεσίτη.


Το love story τους έχει ως εξής: παλιοί γνώριμοι, συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν πριν περίπου δυο χρόνια, μέσω κοινών γνωστών. Αν και αναπτύχθηκε ένα σύντομο αλλά πολύ παθιασμένο ειδύλλιο ανάμεσα τους, δεν ευδοκίμησε αφού οι συγκρούσεις και οι τσακωμοί έφε��αν τον χωρισμό. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν ήταν και τελεσίδικος. Φουρέιρα και Γούτος δεν μπόρεσαν να αντέξουν για πολύ χώρια. Επανασυνδέθηκαν και πλέον ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Έχοντας κάνει πίσω το πρόσφατο παρελθόν της, η Ελένη Φουρέιρα ζει την κάθε στιγμή με τον νέο της σύντροφο και δηλώνει «ευτυχισμένη».

Πηγή: Real Life