Στην αντεπίθεση περνάνε η Χαρά και η Τζούλια Παπαδημητρίου, μετά την ακύρωση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της πατρότητάς της Χαράς από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έτσι, μέσα στο επόμενο διάστημα, η χαρά αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ DNA:

«Με την Χαρά Παπαδημητρίου έχω μιλήσει τηλεφωνικά προ 15 ημερών. Βρίσκεται στην Ελβετία όπου συνεχίζει τις σπουδές της. Έχουμε ταύτιση απόψεων για το πως θα χειριστούμε την υπόθεση αυτή. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση από την πλευρά της όπως δεν υπήρξε ποτέ να υποστεί το τεστ DNA», δήλωσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Για το θέμα αυτό, είχε μιλήσει πρόσφατα και η Τζούλι�� Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα», εξηγώντας τους λόγους που τόσο καιρό η Χαρά αρνούταν να υποβληθεί σε εξέταση πατρότητας: «Όταν ξαφνικά έρχεται ο μπαμπάς σας και σας ζητάει DNA χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, να είστε σίγουρος ότι μπορεί να έχετε και κάποια αντίδραση όπως είχε και η κόρη μας. Η Χαρά θα έρθει και θα το κάνει και θα δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν το έκανε».

Την ίδια στιγμή, στα δικαστήρια θα συναντηθούν ξανά Τζούλια Παπαδημητρίου και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πλήρωνε την εφορία καθώς η πρώην σύζυγος του, του υπεξαίρεσε χρήματα.

Ο Αλέξης Κούγιας ωστόσο, ισχυρίζεται ότι αυτό δεν ισχύει: «Από τα στοιχεία που μου έχουν δώσει στα χέρια μου η οικογένεια Παπαδημητρίου φαίνεται ότι ο κύριος Βοσκόπουλος προβλήματα με την εφορία είχε από το έτος 1990 και μάλιστα το έτος 1995 - 96 αν δεν κάνω λάθος -μπορεί να κάνω λάθος 1-2 χρόνια- του είχαν κατασχεθεί και τότε τα ακίνητα.... Είναι βέβαιο ότι τα χρέη προς την εφορία ρυθμίστηκαν την εποχή που είχαν παντρευτεί με την κυρία Παπαδημητρίου κι εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα που ο κύριος Βοσκόπουλος δεν είχε προβλήματα με το ελληνικό δημόσιο και την εφορία».

Η συνέχεια, θα κριθεί στα δικαστήρια…