Για λογαριασμό του περιοδικού «W» φωτογραφήθηκε η Μila Kunis.H πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια της Natalie Portman στον «Μάυρο Κύκνο», μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην ταινία, αλλά και για το πόσο δύσκολο ήταν να ξεκινήσει να χορεύει, κυριολεκτικά από το μηδέν:
«Ποτέ δεν είχα χορέψει ξανά στη ζωή μου. Εκπαιδευόμουν για τέσσερις μήνες, εφτά ημέρες την εβδομάδα, πέντε ώρες την ημέρα. Έχασα 9 κιλά, έσκισα ένα σύνδεσμο, και εξάρθρωσα τον ώμο μου. Έχω δυο ουλές στην πλάτη μου και όλα αυτά άξιζαν το κάθε λεπτό. Αλλά δεν πρόκειται να χορέψω ποτέ ξανά. Ήταν σαν να φοράω τακούνια. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί τα Christian Louboutin να είναι άβολα, αλλά ούρλιαξα την πρώτη φορά που έβαλα point».
Λίγο καιρό πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, «δεν μπορούσα ούτε το χέρι μου να κουνήσω σωστά.Δεν είχα καθόλου σωστή πόζα».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι «την πρώτη φορά που είδα την ταινία, μου έπεσε το σαγόνι. Είπα”:“Χριστέ μου. Δεν είμαι και τόσο χάλια τελικά”

Και αν σήμερα τη βλέπουμε και τη θαυμάζουμε για την ομορφιά της, η 27χρονη Kunis παραδέχεται ότι όταν ήταν μικρή στο σχολείο, οι συμμαθητές της την κορόιδευαν: «είχα πολύ αστείο πρόσωπο, όταν ήμουν μικρή. Είχα μεγάλα μάτια, μεγάλα χείλη, και μεγάλα αυτιά. Γύριζα στο σπίτι και έκλαιγα και οι γονείς μου με κοίταγαν και μου έλεγαν: “είσαι τρελή!”».

Κάντε κλικ και δείτε την καταπληκτική της φωτογράφηση…