Με μπαμπά τον Will Smith δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι παιδί –«θαύμα». Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σίγουρα έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της και ότι σίγουρα δεν αποτελεί το μέσο κοριτσάκι της ηλικίας της.
Μόλις 10 ετών, και κόρη του διάσημου ηθοποιού-τραγουδιστή Will Smith, έχει καταφέρει πράγματα που θα τα ονειρεύονταν άνθρωποι με τη διπλάσια και την τριπλάσια ηλικία της. Ήδη το τραγούδι της «Whip My Hair» έχει γίνει μεγάλη επιτυχία, ενώ στο Twitter την «ακολουθούν» 500.000 άτομα!

Εκτός απ΄αυτά, πρόσφατα κατάφερε να φωτογραφηθεί και για λογαριασμό του «Teen Vogue»: έχοντας μοναδική αίσθηση του στυλ, η Willow ποζάρει όλο νάζι και ύφος με τον αέρα και την άνεση μεγάλης σταρ.
Η ίδια μάλιστα παραδέχεται ότι διαθέτει μια ομάδα ειδικών που τη βοηθούν να συνδυάσει τα ρούχα με τα μαλλιά της: «Φοράω ο,τι με κάνει να αισθάνομαι άνετα» λέει η Willow που δεν νιώθει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κοριτσάκια της ηλικίας της.

Όσο για τους διάσημους γονείς της; «Ζω σε μια φυσιολογική οικογένεια» λέει η 10χρονη σταρ που αποκαλύπτει ότι η ζωή της δεν είναι μόνο πρεμιέρες και πάρτι.