Εκείνος είναι ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές. Εκείνη ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα της διεθνούς showbiz. Και οι δυο μαζί, αποτελούν ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια της showbiz.
Ο λόγος για τον Christiano Ronaldo και την Irina Shayk, που εδώ και μερικούς μήνες ζουν τον έρωτα τους και το δείχνουν! Πρόσφατα μάλιστα το ζευγαράκι κατέφυγε σε ένα εξωτικό θέρετρο στις Μαλδίβες, όπου έκαναν τις διακοπές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις απαιτητικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Με σέξι μπικίνι η 25χρονη Irina, πετσέτα στη μέση και κάψιμο από τον ήλιο ο Ronaldo, έβγαλαν μερικές προσωπικές φωτογραφίες για το album τους, όπου όπως θα διαπιστώσετε, απουσιάζει όλη αυτή η λάμψη, η τελειότητα και το αψεγάδιαστο των εξωφύλλων.

Τι κι αν η Irina είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα; Τι κι αν ο Ronaldo εκτός από πολυεκατομμυριούχος είναι και γόης; Και οι δυο παραμένουν απλοί άνθρωποι με τις ατέλειες τους και με τα όλα τους!

Με παντελή έλλειψη photoshop και κάθε είδους επεξεργασίας, η φωτογραφία αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα τελικά, είναι λίγο διαφορετική…