Πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στην Βραζιλία άρχισε την μεγάλη ζωή ο Ροναλντίνιο: ο σούπερ σταρ της μπάλας έδωσε 8,7 εκατομμύρια ευρώ για να «κλείσει» μια χλιδάτη βίλα, που θα τον στεγάσει όσο θα παίζει στη Φλαμένκο!

Τι να σου κάνει ο σταρ; Πόσο να αντέξει σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με 290.000 ευρώ την βραδιά; Μόνο δύο δωμάτια και τραπεζαρία 250 τετραγωνικών είχε το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο «Windsor Barra»...

Άνθρωπ��ς είναι ο Ροναλντίνιο και «έσπασε»: το νέο του σπίτι έχει έκταση 3.500 τετραγωνικών (να έχει λίγο την άπλα του κι αυτός βρε παιδί μου) και βρίσκεται στην περιοχή της Σάντα Μόνικα. Μεταξύ άλλων, το «φτωχικό» περιλαμβάνει πισίνα και 2 γήπεδα τένις, ενώ οι χώροι του είναι αχανέστατοι!

Τόση λαχτάρα το είχε το σπίτι ο ποδοσφαιριστής, που κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη του να του το παραχωρήσει αν και δεν ήταν προς πώληση!

Καλά, με 8,7 εκατομμύρια ευρώ κι εγώ θα έδινα το σπίτι μου στον Ρόνι... Κι αν ήθελε, έμενα και στο ξενοδοχείο του, no problem!