«Μικρή το έσκαγα, πήγαινα σε clubs, έπαιρνα ναρκωτικά, έπινα αλκοόλ, πήγαινα με μεγαλύτερους άντρες, με μικρότερους άντρες... ό,��ι σας περνάει από το μυαλό, το έχω κάνει», εξομολογείται η Lady Gaga, που σήμερα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Born This Way»!

Η εκκεντρική σταρ ποζάρει στο τεύχος Μαρτίου της «Vogue» και στον φακό του Mario Testino με περούκες σε διάφορα χρώματα και φορώντας φορέματα που σπάνια έχουμε δει να φοράει.

Στη συνέντευξή της, η 24χρονη σταρ αναφέρεται στο παρελθόν της χαρακτηρίζοντας εαυτόν «κακό παιδί», ενώ δεν κρύβει την αυτοπεποίθησή της λέγοντας: «μιλώντας μόνο μουσικά, είμαι σπουδαία ερμηνεύτρια... Θεωρώ ότι έχω μια από τις καλύτερες φωνές στη μουσική βιομηχανία και είμαι μια από τις καλύτερες στιχουργούς».

Πού νομίζει ότι υστερεί; «Δε θα έλεγα ότι είμαι μια από τις σπουδαιότερες χορεύτριες, αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά καλή σε αυτό που κάνω. Νομίζω ότι είναι ok να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου», απαντά.

«Μερικές φορές όταν είμαι στη σκηνή νιώθω σαν να κάνω σεξ με τους fans μου», αναφέρει σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Gaga και απευθύνεται στα «μικρά τερατάκια», τους θαυμαστές της, λέγοντας πως είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να την κάνουν να χάσει τελείως το μυαλό της!

Μιλώντας για το «Born This Way», το πρώτο single από τον ομότιτλο νέο της δίσκο που θα βγει τον Μάιο, η Gaga αποκαλύπτει ότι το έγραψε μέσα σε 10 λεπτά, ενώ το επόμενο single που θα κυκλοφορήσει θα λέγεται «Judas» και θα θυμίζει τη μουσική του Bruce Springsteen.

Δείτε την φωτογράφηση στη Vogue και ακούστε το νέο single!