Πατέρας για δεύτερη φορά ο Χρήστος Δάντης, παραδέχεται ότι η νεογέννητη κορούλα του ήρθε και του άλλαξε τη ζωή. Πιο εξοικειωμένος πλέον είναι έτοιμος και για δεύτερο παιδί με τη σύντροφο του Τζένη, με την οποία όπως λέει: «είμαι πολύ ερωτευμένος. Την αγαπώ πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι περάσαμε πολλά για να είμαστε μαζί. Και οι δυο θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι».
Στη ζωή του δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά: «Έβλεπα γύρω μου να συμβαίνουν ολ΄αυτά και δεν υπήρχε περίπτωση να δοκιμάσω. Επίσης έχει να κάνει και με το πώς ζεις μέσα στην οικογένεια σου. Εγώ μεγάλωσα με το φόβο των ναρκωτικών. Για μένα ναρκωτικό ήταν η μουσική».

Παραδέχεται μάλιστα ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή του που την είχε «ψωνίσει»: «πέρασα μια φάση που ήμουν πολύ ψωνισμένος, σκληρός με τους άλλους. Έχω τσακωθεί με συναδέλφους. Νομίζω όμως ότι μου έχουν συγχωρήσει το ότι είμαι ευέξαπτος και παρορμητικός και έχω κάνει πολλά λάθη».

Αυτό συνέβη όταν έκανε την πρώτη επιτυχία. Μετά «προσγειώθηκα. Ασχολήθηκα με την ουσία της δουλειάς μου». Δεν αποκλείει μάλιστα να τον δούμε μελλοντικά και σε κάποιο ριάλιτι, αφού το παρελθόν συμμετείχε ως κριτής στο «Fame Story».
Έχοντας συμμετάσχει στη Eurovision, διαπιστώνει ότι το μόνο που του έκανε ήταν κακό, καθώς όπως λέει «το τραγούδι μου είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου αμφισβητήθηκα για το ρεπερτόριο μου». Απορρίπτει μάλιστα οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση να λάβει μέρος ξανά στο διαγωνισμό.

Πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να πάρει συναινετικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του Φλώρα. Ο ίδιος αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος. Το μόνο στο οποίο αρκείται να πει είναι ότι «αν δεν χωρίσεις, δεν γνωρίζεις τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν. Τον άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το πώς συμπεριφέρεται σε ένα χωρισμό. Με την πρώτη μου γυναίκα (Λίτσα Γιαγκούση), είμαστε ακόμα φίλοι. Αυτό δεν είναι τυχαίο».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly