Να απαλλαγεί από τις τρίχες πήγε η Μαρίνα Τσιντικίδου, με... εγκαύματα έφυγε! Η πρώην Σταρ Ελλάς κατέθεσε αγωγή εναντίον γνωστού ινστιτούτου ομορφιάς και ζητά ως αποζημίωση 1.200.000 ευρώ!

Η Μαρίνα Τσιντικίδου επισκέφθηκε το ινστιτούτο για μια απλή αποτρίχωση με λέιζερ, σαν αυτές που κάνουν καθημερινά δεκάδες γυναίκες και άνδρες. Ωστόσο, το μοντέλο υπέστη εγκαύματα, με αποτέλεσμα να στραφεί νομικά κατά της δερματολόγου που της έκανε την αποτρίχωση.

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», η πρώην Σταρ Ελλάς υποστηρίζει πως η αποτρίχωση της προκάλεσε εγκαύματα διαμέτρου 1 έως 3 εκατοστών και κατηγορεί την γιατρό για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από 7 χρόνια αλλά δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς εκκρεμεί στο Εφετείο, ενώ χθες πήρε την τρίτη αναβολή λόγω απουσίας της μηνύτριας, που επικαλέστηκε ασθένεια με πυρετό.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Μαρίνας Τσιντικίδου για αναβολή, όμως, της επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ για λιπομαρτυρία και μη καταβολή δικαστικών εξόδων.

Μάλιστα, αν δεν προσέλθει ούτε στην νέα δικάσιμο που ορίστηκε, στις 10 Ιουνίου 2011, τότε θα διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή της. Aμ πόσο ακόμα θα ασχολείται το δικαστήριο με τρίχες; Πολλά είναι τα 7 χρόνια - νισάφι πια!