«Ο έρωτας με έχει αλλάξει» παραδέχεται ο Αποστόλης Τότσικας , που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός όχι όμως στην εκκλησία αλλά βάζοντας δύο υπογραφές «τσακ - μπαμ»! Παράλληλα, ο γοητευτικός ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε στο γυαλί, ενώ παίρνει το μέρος της Ζέτας Μακρυπούλια στο ερώτημα που απαντά τον τελευταίο καιρό όλη η showbiz.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», ο Αποστόλης δεν κρύβει τον έρωτά του για την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, με την οποία μετρά τρία χρόνια σχέσης. «Ο έρωτας με έχει αλλάξει, με ωρίμασε πολύ. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει με ποιόν άνθρωπο είσαι. Αν είσαι με κάποιον που σου ταιριάζει απόλυτα, όλο αυτό σε εξελίσσει», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο 28χρονος ηθοποιός δεν κρύβει ότι είναι ζηλιάρης και, μάλιστα, κάνει σαν μικρό παιδί όταν ζηλεύει, δηλώνει «απόλυτα ευτυχισμένος» και θα ήθελε να κάνει ταξίδια και... οικογένεια!

«Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά δεν πρόκειται να δώσω 10 χιλιάδες ευρώ για εκκλησία γλέντι και όλα αυτά. Ο γάμος είναι too expensive για μένα... Προτιμώ να παντρευτώ στο τσακ - μπαμ βάζοντας δύο υπογραφές», συνεχίζει και ομολογεί πως αγαπά πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν ξέρει αν είναι έτοιμος για πατέρας. «Αυτά δεν τα προγραμματίζεις, σου προκύπτο��ν», προσθέτει.

Φέτος ο Αποστόλης εμφανίζεται στην παράσταση «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», ενώ στην τηλεόραση κάνουμε μαύρα μάτια και ακόμα να τον δούμε... «Μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης προτιμώ το θέατρο, αλλά δεν βάζω «X» στην τηλεόραση γιατί πολλές φορές γίνονται αξιόλογα πράγματα. Ωστόσο, δεν είμαι από αυτούς που θέλουν σώνει και ντε να είναι κάθε χρόνο στο γυαλί για να γουστάρουν».

Ο ίδιος, πάντως, είδε λίγο από «Master Chef» το οποίο «δεν ήταν ριάλιτι και δεν είχε την κατινιά του Top Chef». Όσο για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι δεν είναι ηθοποιός; ο Αποστόλης παίρνει το μέρος της και λέει: «εμένα η Ζέτα είναι φίλη μου, τη θεωρώ συνάδελφό μου και την αγαπώ πολύ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και μπορεί να πει ό,τι θέλει για τον οποιονδήποτε. Αρκεί, όμως, να μην τον προσβάλλει».