Μαρία Σολωμού και Εβελίνα Παπούλια έχουν δυο κοινά: πρωταγωνιστούν στο musical ΜuzicALL, και απεχθανονται το γάμο! Οι δυο ηθοποιοί μιλάνε έξω από τα δόντια για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα λένε όλα με ειλικρίνεια, χωρίς φόβο και πάθος.
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ:

Για τον γάμο:

«Δεν παντρεύομαι. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Μάριο(Αθανασίου) ή τον Πάνο(Μουζουράκη).Όταν είσαι κατά του γάμου, δεν παντρεύεσαι με κανέναν».

Για το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί:

«Δεν θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί».

Για την γνωριμία της με τον Πάνο Μουζουράκη:

«Πιστεύω πολύ στο timing. Όταν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί».

Για την απιστία:

«Όταν ήμουν πιο μικρή, λειτουργούσα με τη λογική “οφθαλμόν αντί οφθαλμού” . Τώρα πια βαριέμαι ν’ ασχοληθώ. Αν απλά σηκωθώ και φύγω, θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση που θα πάρω».

Για την κόντρα Χρήστου Λούλη-Ζέτας Μακρυπούλια:

«Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πουθενά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι διαχωρισμοί. Αντί να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας έχουμε πέσει να φαγωθούμε. Με στενοχωρεί αφάνταστα να ακούω τέτοια πράγματα από ανθρώπους του χώρου. Μπορεί η Ζέτα και οποιαδήποτε Ζέτα να είναι υπερήφανη και να τα δέχεται όλα χωρίς να αντιδράει, αλλά δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς πόσο πονάει».
Για την οικονομική κρίση:

«Οι ημέρες που πήγαινα σούπερ μάρκετ και γέμιζα 15 καλάθια έχουν τελειώσει. Τώρα πια πάω στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς και παίρνω μόνο αυτά που χρειάζομαι».

Για το αν θα έπαιρνε ποτέ μέρος σε ριάλιτι τύπου «Just the 2 Of Us» ή «Dancing With The Stars»:

«Μου έκαναν πρόταση για το «Dancing» αλλά δεν τη δέχτηκα. Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να διακινδυνεύσω την σωματική μου ακεραιότητα». Όσο για το «Just»; απορεί γιατί έγινε: «Δεν μου άρεσε. Τρώμε που τρώμε στη μάπα κριτικές από ειδήμονες πάνω στη δουλειά μας. Είναι ανάγκη να ακούω μετά και από κάθε τυχάρπαστο να με σχολιάζει για κάτι που έκανα για να περάσω καλά;».
ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ:

Για τον κεραυνοβόλο έρωτα:

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ΄αυτό. Μια φορά μου συνέβη στα 29. Είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει».

Για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου:

«Το έκανα μια φορά και τελείωσα με το γάμο. Ακόμα και ως ιδέα με καταπιέζει. Δεν μου πάει καθόλου!». Αν μάλιστα ο σύντροφος της έκανε το «λάθος» να της κάνει πρόταση γάμου; «Θα ήταν αιτία χωρισμού. Αν ακούσεις ποτέ ότι παντρεύομαι, μετά από ένα μήνα θα έχω χωρίσει».

Για τις σχέσεις:

«Αν κάποιος θέλει να είναι μαζί μου, θέλω κι εγώ, αν δεν με θέλει δεν θέλω ούτε κι εγώ. Τα μπρος πίσω και το σκοτσέζικο ντους σε μια σχέση, μου φαίνονται παιδαριώδη».

Πηγή: ΟΚ