Σίγουρα είναι πολύ εύκολο και ίσως άδικο για έναν καλλιτέχνη ή ένα συγκρότημα να καταθέτει την πρότασή του για τον διαγωνισμό της Eurovision και αμέσως όλοι να μιλούν για αντιγραφή από ένα άλλο ή ακόμη ακόμη και άλλα τραγούδια. Όμως και να θέλουμε να το αποφύγουμε, είναι πραγματικά… αδύνατον! Ακούσαμε το τραγούδι με τίτλο «χαμογέλα» των Τριημιτόνιο και στο μυαλό μας ήλθαν όχι ένα, αλλά δύο τραγούδια! Ένα για την εισαγωγή και ένα για το κυρίως μέρος!

Σε ό, τι αφορά την εισαγωγή, το κομμάτι θυμίζει έντονα το κομμάτι των Black eyed peas με τον τίτλο I gotta feeling, ενώ το κυρίως μέρος φαίνεται να μοιάζει πολύ και να μην ��ιαφέρει και σε πολλά από το τραγούδι Toi + Moi του πασίγνωστου Γάλλου καλλιτέχνη Gregoire. Σημειώνουμε - γιατί έχει τεράστια σημασία - πως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είχε εμφανισθεί στην απονομή των τελευταίων βραβείων MAD και είχε ερμηνεύσει το ίδιο αυτό κομμάτι μαζί με την Κατερίνα Αυγουστάκη, η οποία ήταν πέρυσι υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision και τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί.

Πώς αντέδρασαν όμως τα μέλη του συγκροτήματος που ξεχώρισε μέσα από το x-factor, όταν τους είπαν ότι το τραγούδι τους αποτελεί συρραφή δύο ξένων τραγουδιών; «Το τραγούδι αυτό θυμίζει πολλά χωρίς όμως να μοιάζει με κάτι συγκεκριμένο. Έχει πολλές γνωστές μελωδίες, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλό. Eμάς προσωπικά δεν μας θυμίζει τίποτα. Ο Νίκος Τερζής γράφει δέκα τραγούδια την ώρα και αποκλείεται εσκεμμένα ή με οποιοδήποτε τρόπο να κάνει αυτό το πράγμα», δήλωσαν.

Αντίδραση όμως είχαμε και από τον στιχουργό του συγκεκριμένου τραγουδιού Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που δήλωσε: «Δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά και να υπάρχει θα έλεγα ότι είναι μία μικρή σύμπτωση».

«Όταν θέλεις να πεις μία κακία για κάποιον, αυτός είναι ο μόνος εύκολος τρόπος», συμπληρώνουν με δηλώσεις τους τα μέλη του συγκροτήματος.

Όλες οι απορίες του κόσμου πάντως αναμένεται να λυθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδική εκπομπή που θα προβληθεί από την Κρατική τηλεόραση, στην οποία θα ακουστούν όλα τα υποψήφια κομμάτια σε ολοκληρωμένη μορφή. Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε οπότε θα πάρουμε τις απαντήσεις.