Η Βαλεντίνα Τσεπάνου ήταν το μοντέλο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Γκάζι, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε χωρίς λόγο και αφορμή, την ώρα που εκείνη μόλις είχε βγει από νυχτερινό μαγαζί και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, το νεαρό μοντέλο περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του άγνωστου άντρα: «Ήταν ξημερώματα Κυριακής, και με πλησίασε ένας άνθρωπος . Εγώ πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου, εκεί που το είχα παρκάρει. Κάτι μου έλεγε στην αρχή, και δεν τον άκουγα. Κάποια στιγμή με πλησίασε πιο κοντά και του λέω “τι θές”; Μου αρπάζει το χέρι, εγώ τον έσπρωξα, με ξαναέσπρωξε, τον ξαναέσπρωξα, κάποια στιγμή πήγε να με χτυπήσει, και έτσι όπως έπεσα κάτω, χτύπησα στο κεφάλι».

Όπως υποστηρίζει η Βαλεντίνα, λίγο πριν λιποθυμήσει άκουσε τον άγνωστο άνδρα να της λέει: «αυτό το χρωστάγαμε στο σύντροφο σου», μιας και εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ. Ωστόσο, η ίδια αποφεύγει να «συνδέσει» την σχέση της με την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Ήταν ένας μεθυσμένος παρανοϊκός, αυτό δε σημαίνει κάτι. Ναι, μου είπε αυτό που μου είπε. Δεν σημαίνει ότι φταίει το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η ίδια, ο σύντροφος της δεν γνώριζε τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Δεν θέλω να μπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Δίπλα της σε αυτή την περιπέτεια ήταν από την πρώτη στιγμή μια καλή της φίλη που την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Αμέσως μετά,πήγε στο σπίτι της και πλέον έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της: «Υπάρχει άνθρωπος δίπλα μου, καθαρά για την ψυχολογική μου κατάσταση. Είμαι καλά. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να ξεπεράσω το σοκ και όλα καλά».

Το μόνο που θέλει τώρα η Βαλεντίνα, είναι να αφήσει πίσω της ο,τι συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, και να κοιτάξει μπροστά.

Δείτε τι δήλωσε το νεαρό μοντέλο αποκλειστικά στο Star…