Σοκ στον χώρο της παγκόσμιας σοουμπιζ έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού Star, το οποίο ισχυρίζεται ότι τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν με φυσιολογικό τρόπο πριν από δύο χρόνια η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline πάσχουν από σύνδρομο Down.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που δημοσίευμα κάποιου περιοδικού και μάλιστα μεγάλου αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα. Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «Όλη η αλήθεια για τα δίδυμα» και αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι «κρύβει» τα μωρά και σπανίως τα εμφανίζει στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους. Εξάλλου, πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και πολύ καιρό, αναρωτιούνται γιατί το ζεύγος του Brad Pitt και Anjelina Jolie αποφεύγει την επαφή των μικρών με τα φώτα της δημοσιότητας.


Το περιοδικό Star επικαλείται την μαρτυρία μιας πρώην νταντάς στο σπίτι των Branjelina, η οποία αναφέρει ότι τα μικρά δυσκολεύονται πολύ να συγκεντρωθούν και να πιάσουν διάφορα αντικείμενα με τα χέρια τους. «Η νταντά των Brangie τα λέει όλα. Όλη η αλήθεια για το δράμα των παιδιών», λένε οι υπότιτλοι του εξωφύλλου.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το περιοδικό National Enquirer, ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline πάσχουν από το σύνδρομο Down. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συνεργασία του εντύπου με κάποιους γιατρούς που τράβηξαν τα μωρά φωτογραφίες, τις οποίες και ανέλυσαν. Σύμφωνα με τα συμπεράσματά τους, τα μικρά έχουν την όψη που έχουν τα άρρωστα παιδιά και κυρίως αυτά που πάσχουν από σύνδρομο Down.


Οι φωτογραφίες των μικρών που φέρει στο εξώφυλλό του το περιοδικό Star όμως, ξεπέρασε ακόμα την «επιστημονική» ανάλυση του Enquirer. Το δημοσίευμα έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων από πολίτες που εμφανίζονται δύσπιστοι στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι πάντως και λίγοι εκείνοι που περιμένουν την απάντη��η του ζευγαριού για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν ισχύει πάντως, αποτελεί το πλέον τρανταχτό παράδειγμα ότι οι άτυχες στιγμές στην ζωή δεν γνωρίζουν καμία διάκριση. Εάν οι υπεύθυνοι του περιοδικού δεν έχουν διασταυρώσει πλήρως την είδηση, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχθούν τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις που τους αναλογούν.

Αγνωστο παραμένει, εάν η Angelina γνώριζε - και τί - για το θέμα μέσα από τα υπερηχογραφήματα που γίνονται κατά την διάρκεια της κύησης.