Είναι να μην πιστεύεις μετά ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται; Στην ίδια σκηνή με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ζέτα Μακρυπούλια κατά την διάρκεια απονομής βραβείων στην Κύπρο. Στην ίδια σκηνή, πάλι σε απονομή βραβείων και πάλι στην Κύπρο είχε βρεθεί και με τον πρώην της, Αντώνη Ρέμο, πριν από περίπου 4 χρόνια!

Πόση σύμπτωση να αντέξει ο οργανισμός σου;

Πάμε πίσω στο 2007: η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τα μουσικά βραβεία της Κύπρου, με τον Τάσο Τρύφωνος και τον Θέμη Γεωργαντά πάνω στη σκηνή. Ποιός παίρνει βραβείο; Ο καλός της Αντώνης Ρέμος, που βραβεύεται για το πιο ερωτικό τραγούδι και, μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων του!

«Είσαι ερωτευμένος;», ρωτά ο Γεωργαντάς τον Ρέμο, ενώ έχει α λα μπρατσέτα την Ζέτα Μακρυπούλια! «Θέμη;», απαντά ο τραγουδιστής και χαμογελά αμήχανα. Όσο για την ηθοποιό - παρουσιάστρια; «Δεν άκουσα τίποτα! Κάπου από εκεί (δείχνει το κοινό) άκουσα ένα happy birthday. Πόσα ξέρετε, πόσα ξέρετε», λέει.

Μόνο αυτοί ήξεραν καλέ; Ο κόσμος το είχε τούμπανο!

Το σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί όμως... Ο Γεωργαντάς έφερε δίπλα δίπλα το ζευγάρι και ο Αντώνης Ρέμος σκύβει και φιλάει την Ζέτα, βάζοντας μπροστά το σακάκι του για να μην βλέπουμε, ενώ δεν διστάζει να αποκαλέσει την ξανθιά «πριγκίπισσα».

Επιστρέφουμε στο 2011: η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει με τον Τάσο Τρύφωνος τα βραβεία «man of the year» στην Κύπρο. Ποιός παίρνει βραβείο; Ο καλός της Μιχάλης Χατζηγιάννης, που βραβεύεται ως προσωπικότητα της δεκαετίας!

Ο νυν, πάντως, δεν ήταν διαχυτικός όπως ο πρώην, ενώ τα υπονοούμενα για την σχέση έγιναν από άλλα άτομα.

Mόνο ένα «αφιερώνω το βραβείο σε όσους έχουν ξεχωριστή και παντοτινή θέση στην καρδιά μου και τους αγαπώ πολύ» είπε ο Μιχάλης... Μας φώτισε! Πες και το όνομά της ντεεεε!

Δείτε το ζευγάρι Ρέμος - Μακρυπούλια στην Κύπρο το 2007