Κουίζ μας έβαλε ο Μύρωνας Στρατής που δήλωσε ότι μένει σχεδόν μόνος του! Τι εννοεί ο τραγουδιστής; Ότι συγκατοικεί με την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη ή κάτι άλλο; Παράλληλα, είπε ότι βαριέται να πηγαίνει για κούρεμα και αποκάλυψε ότι είναι εξαρτημένος από το Ίντερνετ.

«Μένω σχεδόν μόνος μου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής στην εκπομπή «Πάνω Στην Ώρα» και δεν θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες. Τι κι αν τον πίεσαν; Το μόνο που πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι έχει... κατοικίδιο. Την Συνατσάκη εννοεί; Να δούμε πώς θα το πάρει η κοπέλα...

Αναφερόμενος στην καριέρα του, ο Μύρωνας δήλωσε ευτυχισμένος και τυχερός με όλο αυτό που του συμβαίνει, συμπληρώνοντας ότι αυτά τα δύο χρόνια θα ήθελε να είχε κάνει λίγο παραπάνω διακοπές. «Δεν έκανα επιτυχία με το καλήμέρα. Είχα κάνει και ένα δίσκο που δεν ακούστηκε καθόλου», πρόσθεσε.

Τα look του είναι χαρακτηριστικό... Όπως είπε, όμως, βαριέται να πηγαίνει στο κομμωτήριο το οποίο επισκέπτεται ανά τρίμηνο (!) και δεν έκρυψε πως είναι εξαρτημένος από το Ίντερνετ καθώς του αρέσει να «κατεβάζει» νόμιμα τραγούδια, να ενημερώνεται και να μπαίνει σε forums για την μουσική.

«Είμαι 29 χρονών και δεν το κρύβω. Όταν πάω 30 ίσως αρχίσω να το κάνω», ανέφερε ο Μύρωνας σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ εξέφρασε την άποψη πως η οικονομική κρίση θα περάσει σε 29 χρόνια.

Όσο για το αν θα πήγαινε στην Eurovision; Χλωμό το κόβουμε... «Με τρομάζει πάρα πολύ η Eurovision γιατί αυτό που έκαναν πολλοί άνθρωποι απογειώθηκε, ενώ σε άλλους χαντακώθηκε. Προτιμώ τον πιο σίγουρο δρόμο, με τις συνεργασίες και όχι τόσο μεγάλα πράγματα», απάντησε και χαρακτήρισε τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού «ογκόλιθο».