Μπορεί από το «X Factor» να αποχώρησε και να άφησε τον Χάρη και τον Αλέξανδρο να «μονομαχήσουν» στον τελικό, ωστόσο, η Νίκη Πόντε εξακολουθεί να... τρέχει ενόψει και του εθνικού τελικού για την Eurovision, στις 28 Φεβρουαρίου. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Μ’ αρέσει το τραγούδι μου πάρα πολύ και ελπίζω ότι θα αρέσει και σε εσάς», δήλωσε.

«Έχουμε ήδη το τραγούδι και τώρα ετοιμάζουμε το σόου, το performance, τα ρούχα και όλα αυτά», είπε η Νίκη, που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες τόσο για το τραγούδι της, όσο και για το τι ετοιμάζει.

«Ό,τι είναι να γίνει θέλω να γίνει με τις αξίες και την αξιοπρέπεια που μου επιβάλλουν οι αρχές μου. Δεν θα συμβιβάσω την ηθική μου για να αποκτήσω χρήμα και δόξα», συνέχισε η νεαρή τραγουδίστρια.

Με τα μούτρα στην Eurovision έχει πέσει η Νίκη, που έγραψε στο Facebook της: «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας! Είμαι πραγματικά χαρούμενη που έφτασα ως εδώ κι έζησα όλη αυτή την εμπειρία, αλλά έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη! Θα σας δω όλους στον ελληνικό τελικό της Eurovision».