Με ένα «καυτό» φιλί στο στόμα και αφιερώνοντάς της το «Σ’ Έχω Ερωτευτεί» υποδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται! Τι κι αν γύρω τους είχε δεκάδες κόσμου; Το ζευγάρι είχε μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον...

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δημοφιλής σταρ δεν κρύβει τον έρωτά του για την Κάτια Ζυγού��η.

«Θέλω να το αφιερώσω στο μωρό μου απόψε», λέει ο Σάκης πριν ξεκινήσει το «Σ’ Έχω Ερωτευτεί» και στο τέλος την πλησίασε, έσκυψε και την φίλησε στο στόμα!

Το ένα μετά το άλλο αφιέρωνε τα τραγούδια του στην Κάτια ο τραγουδιστής, ενώ εκείνη δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει στον ρυθμό του αγαπημένου της.

Η Κάτια Ζυγούλη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φορώντας ένα δερμάτινο στενό παντελόνι και μπλε μπλούζα με ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ κάθισε με την παρέα της πρώτο τραπέζι πίστα.

Όπως ήταν φυσικό, το φιλί Σάκη - Κάτιας ξεσήκωσε τον θαυμασμό του κοινού, καθώς το ζευγάρι δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες εκδηλώσεις δημόσια.

Σίγουρα, πάντως, κάποιες Ρουβίτσες θα έσκασαν από την ζήλεια τους...