Τέλος δεν έχουν οι μπελάδες για την Lindsay Lohan. Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία ήταν κλεισμένη για τρεις περίπου μήνες, και κατάφερε να δημιουργήσει ΠΑΛΙ προβλήματα στον εαυτό της.


Πώς το έκανε αυτό; απλά έκλεψε ένα κολιέ αξίας 2.000 δολαρίων από κοσμηματοπωλείο. Και αφού το έκλεψε, το φόρεσε κιόλας με αποτέλεσμα να την φωτογραφήσει κάποιος παπαράτσι, η φωτογραφία να κυκλοφορήσει, να τη δει ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και να καλέσει την αστυνομία, καθώς όπως ισχυρίζεται το συγκεκριμένο κολιέ «είναι μοναδικό».
Η υπόθεση τώρα ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ενώ η 24χρονη Lohan έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον αξιωματικό της αστυνομίας προκειμένου να του εξηγήσει πως βρέθηκε το συγκεκριμένο κολιέ στα χέρια της και να διαλευκανθεί η κλοπή.

Η ίδια όπως είναι φυσικό αρνείται κάθε κατηγορία, αν και η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος τη δείχνει να το δοκιμάζει, να το φορά και έκτοτε το κόσμημα να χάνεται από το κοσμηματοπωλείο.

Το συγκεκριμένο βίντεο ήδη εξετάζεται από τις αρχές, ενώ αυτό που μένει τώρα είναι να αποδειχτεί η κλοπή ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες στην «ατακτούλα» Lohan που όπως όλα δείχνουν δε λέει να βάλει μυαλό…