Για την σχέση που είχε με τον Γιάννη Σπαλιάρα μίλησε στην εκπομπή «Super Star» η Τάμτα Μαστοράκη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τα Playmate, ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί: «Με τον Γιάννη έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα ξανα��ρήκαμε, ξαναχωρίσαμε, και τώρα μιλάμε, αλλά δεν είμαστε μαζί. Λέμε ένα γεια και αυτό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι στη σχέση αυτή ήταν εκείνη που ζήλευε περισσότερο καθώς όπως είπε: «είναι ωραίο παιδί και όλες οι γυναίκες τον γουστάρουνε».

Αν και θέλει να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ, απεχθάνεται τα ριάλιτι τύπου «Νext Top Model» στο οποίο δεν θα πήγαινε ποτέ: «Το Next Top Model είναι στημένο. Δεν μ΄αρέσει να δείχνουν κάθε λεπτομέρεια, τι κάνεις, αν κλαίς, ξυπνάς και πως ξυπνάς. Στα Playmate που πήγα μια χαρά ήταν».

Γι΄αυτό και επέλεξε να ξεκινήσει αλλιώς: σε δυο μήνες θα την απολαύσουμε σε super αποκαλυπτική φωτογράφηση στο εξώφυλλο γνωστού αντρικού περιοδικού και όπως ελπίζει θα την βοηθήσει να προχωρήσει στο χώρο: «είναι η πρώτη μου, δεν το είπα ούτε στη μαμά μου».

Καταλαβαίνετε τι θα πάθει η γυναίκα μόλις τη δει...