Αφορμή για να πει τα δικά της συναισθήματα και τις δικές της σκέψεις για τις σχέσεις βρήκε η Ελένη το πρωί της Τετάρτης (02/02).

Η Ελένη με τους συνεργάτες της σχολίασαν τις δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά κυρίως το πόσο ευδιάθετος και άνετος απέναντι στους δημοσιογράφους έδειχνε ο τραγουδιστής. Η Ελένη είπε: «Χαίρομαι πολύ που τον είδα τόσο ομιλητικό, αλλά δημόσια ομιλητικό. Νομίζω ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μας κάνουμε ένα κλικ, πετάμε από πάνω μας όλα αυτά που μας πιέζουν και μας απασχολούν και απελευθερωνόμαστε. Και σε μια τέτοια φάση βρίσκεται η Ζέτα με τον Μιχάλη», ανέφερε και φυσικά το πάνελ της συμφώνησε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν έχει κανέναν λόγο πια να κρύβεται και η στιγμή που και η Ζέτα θα μιλήσει για αυτή την σχέση, δεν θα αργήσει να έλθει.

«Και γιατί να κρύβονται πια οι δυο τους; Υπάρχει πλέον λόγος; Κάθε σχέση θέλει τον χρόνο της. Και εάν δεν αισθανθείς ότι πατάς γερά και εάν δεν ξεπεράσεις διάφορες φάσεις, δεν είσαι έτοιμος να τα πεις προς τα έξω. Πρώτα το μοιράζεσαι με τον άνθρωπο σου, βλέπεις ότι προχωράει και μετά το λες και στον κόσμο», συμπλήρωσε.

Η Ελένη κατέληξε: «Πώπω… τώρα τα είπα όλα αυτά και βλέπω να παίρνουν το κομμάτι αυτό με τις δηλώσεις μου και να το παίζουν για δικό μου…Καλά και για τα δικά μου μιλούσα, αλλά κυρίως για τον Μιχάλη και την Ζέτα», δήλωσε.

Κι επειδή εμείς χατίρια δεν χαλάμε, δεν θα στενοχωρήσουμε ούτε κατά διάνοια την Ελένη, που σήμερα δεν έκρυψε την χαρά της για την δημοσιοποίηση πλέον της σχέσης Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον Καφέ.