Γενέθλια είχε την Δευτέρα η Έλενα Παπαρίζου και μπορεί να τα γιόρτασε μόνο με τους θαυμαστές της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, ωστόσο, ο Τόνι Μαυρίδης δεν θα μπορούσε να μην της πάρει δώρο! Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Star και αποκάλυψε πώς το γιόρτασε αλλά και τι έχει μεγάλη ανάγκη.

«Ήρθαν πάρα πολλοί αγαπημένοι μου φίλοι, όπως ο Μιχάλης από τους Stavento και η Ν��τάσσα Θεοδωρίδου», είπε η Έλενα και πρόσθεσε πως η Νάνα Μούσχουρη της τηλεφώνησε από το Παρίσι και της τραγούδησε. Από την σημαντική αυτή μέρα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι θαυμαστές της, τους οποίους η τραγουδίστρια μάζεψε στο καμαρίνι της για περισσότερο από μία ώρα προκειμένου να κόψουν την τούρτα και να περάσουν καλά.

Όπως είπε η Έλενα, ο Τόνι την άφησε μόνη για να πάει να πάρει το δώρο της! «Για να μην είναι μαζί μου, πρέπει να μου παίρνει δώρο», είπε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «το μόνο πράγμα που θέλω είναι να με αγαπάει και να είμαι γερή για να αγαπάω κι εγώ. Χωρίς αγάπη εγώ δεν μπορώ να ζήσω».

Πάντως, η τραγουδίστρια είχε ακόμα μία έκπληξη: στις πρόβες για το π��ώτο fashion music show που θα γίνει αύριο, ο Θέμης Γεωργαντάς εμφανίστηκε με μια μεγάλη λευκή τούρτα! Η Έλενα έσβησε τα κεράκια και δέχτηκε ευχές από φίλους και συνεργάτες που βρίσκονταν εκεί.