Για τη διάρκεια της εκπομπής της Πάμε Πακέτο που αυξάνεται σε διάρκεια βγήκε να μιλήσει η Βίκη Χατζηβασιλείου στον Καφέ με την Ελένη για τα σκουπίδια της συμπρωτεύουσας τη ρώταγε η οικοδέσποινα του καφέ. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Μα καλά σήμερα βρήκε να την πιάσει η οικολογική της συνείδηση θα σκέφτηκε η καλεσμένη η οποία ήταν φανερά απορημένη όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε «Να σου πω βρε Βίκη μου εκεί στη Θεσσαλονίκη τι είναι αυτή η κατάσταση με τα σκουπίδια;»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πίστευε πως δίνοντας μια απάντηση του τύπ��υ «παντού τα ίδια είναι» η παρουσιάστρια του καφέ θα επανερχότανε στο αρχικό θέμα συζήτησης όμως δυστυχώς για κείνη μόνο αυτό δε συνέβη.

Η Ελένη Μενεγάκη επέμενε να μάθει για τα σκουπίδια. Ήθελε να ξέρει τι θα γίνει..Τότε η παρουσιάστρια του Πακέτου της είπε «Ελένη με γυρνάς χρόνια πίσω τότε που δούλευα στην εκπομπή του Παπαδάκη. Έτσι νιώθω»

Αν νομίζετε ότι μετά η συζήτηση των δύο γυναικών κύλησε χωρίς προβλήματα γελιέστε..Άλλα έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε άλλα απαντούσε η Βίκη Χατζηβασιλείου ενώ πολλές φορές ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει η μία τα λεγόμενα της άλλης. Λέτε να έφταιγε η σύνδεση.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Καφές με την Ελένη.