Η Άννα Βίσση δεν δίνει συχνά πλέον συνεντεύξεις. Όταν όμως αποφασίζει να το κάνει, σχολιάζεται από τους πάντες. Άλλωστε, όταν μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της, αποκαλύπτει ότι την φλερτάρουν γυναίκες, και μάλιστα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό, θέλει να γίνει γιαγιά, ενώ έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδ��, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει.

Σε συνέντευξή της η ερμηνεύτρια έδωσε στην δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της περιόδου που χώρισε από τον Νίκο Καρβέλα, τονίζοντας ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο και για τους δύο. «Όμως, αυτή ήταν η πιο δύσκολη και παράλληλα η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου. Οσο μαζοχιστικό κι αν ακούγεται αυτό, όσο ωραία είναι η περίοδος που ερωτεύεσαι, τόσο ωραία είναι και η περίοδος που χωρίζεις. Πονάς, αλλά ταυτόχρονα καλείσαι να ξαναγαπήσεις τον εαυτό σου. Ουσιαστικά, όταν συμπληρώσεις έναν κύκλο με έναν άνθρωπο, πονάς όταν χωρίζεις επειδή έχεις συνηθίσει και φοβάσαι να μείνεις μόνος σου. Αυτό όμως ξαναξυπνάει την δική σου ταυτότητα και καλείσαι να ξαναγαπήσεις τον εαυτό σου.

Υποφέραμε και οι ��ύο το ίδιο. Ήμασταν δύο μουσικοί που είχαν ενωθεί και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο τον χωρισμό μας. Δεν χωρίζαμε μόνο ως ζευγάρι, αλλά και ως συνεργάτες αν και εν τέλει δεν χωρίσαμε στην δουλειά. Στην συνέχεια ήταν δύσκολο για τους επόμενους συντρόφους μας, λόγω αυτής μας της σχέσης».

Μίλησε επίσης και για την σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά: «Με τον Αντώνη μας σύστησε ο Μανώλης Μητσιάς. Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω εάν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή ξέρεις οι πολιτικοί «χαλάνε». Αν δεν έχει χαλάσει θα γίνει καλός πρωθυπουργός. Έτσι κι αλλιώς, η πολιτική σήμερα έχει χαλάσει. Παίζονται τόσα πολλά που δεν ξέρω αν αφήνει τα περιθώρια σ’ αυτούς που την ασκούν να είναι ο εαυτός τους. Εγώ λοιπόν γνώρισα τον Αντώνη σε μια άλλη περίοδο, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω για τον Αντώνη του σήμερα».

Απαντά θετικά στην ερώτηση εάν την φλερτάρουν γυναίκες. Οσο για το εάν νιώθει αμήχανα; «Όχι γιατί να νιώσω αμήχανα. Νιώθω όπως με έναν άντρα. Μη σου πώ ότι με τις γυναίκες είμαι και πιο άνετη».

Πολύς λόγος έχει γίνει για το εάν είχε σκεφτεί στο παρελθόν ένα δεύτερο παιδί. «Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Προτιμώ φυσικά να μου κάνει ένα παιδί η Σοφία, να της το μεγαλώσω κιόλας για να την αποζημιώσω για όσο καιρό δεν πέρασα μαζί της όταν μεγάλωνε».

Οσο για την προοπτική να γίνει γιαγιά; Πώς της φαίνεται; «Μια χαρά. Σας φαίνεται να έχω πρόβλημα με την ηλικία μου;»

Η Αννα Βίσση μίλησε στο περιοδικό Must της Κύπρου. Η συνέντευξη αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.