Άφησε για λίγο τις πισίνες, για να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars. Η πολίστρια Μαρία Τσουρή απαντά εάν αισθάνεται… σταρ μέσα στο σοου. «Είμαι λιγότερο σταρ από όσους συμμετέχουν στο Dancing with the Stars, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί κιόλας. Μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή στον κόσμο, αλλά στο είδος μου θεωρούμαι σταρ – εντός εισαγωγικών – όπως και πολλά άλλα κορίτσια στο άθλημά μου. Σε αυτό το σόου παίρνουμε μέρος γιατί είμαστε σταρ στο είδος μας όχι γιατί είμαστε καλύτεροι χορευτές ή παγκοσμίως διάσημοι. Εμένα, απ’όσο γνωρίζω, με επέλεξαν επειδή είμαι βασικό στέλεχος της Εθνικής Πόλο. Προφανώς, βέβαια, θα έπαιξε ρόλο και η εξωτερική μου εμφάνιση».

Η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας πόλο δεν προβληματίστηκε καθόλου ούτε ως προς το πώς θα βάλει βραδυνή τουαλέτα, ούτε πώς θα περπατήσει πάνω στα τακούνια. Το αντίθετο μάλιστα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν με προβλημάτισε τίποτε άλλο εκτός από το ωράριο που έχω στο πόλο και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Το πώς θα φανεί το τακουνάκι ή το φουστανάκι δεν με ενδιέφερε. Εγώ νιώθω αρκετά σέξι και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Άλλωστε μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα».

Πώς νιώθει που γίνεται ντόρος για τα κιλά των συμμετεχόντων στο Dancing; Kουβέντα μάλιστα έγινε ακόμη και για την σιλουέτα της Ελεονώρας Μελέτη: «Την Μελέτη την έχω δει να αλλάζει ρούχα μπροστά μου, έχω δει το σώμα της και μπορώ να σου πω πως η κοπέλα έχει εξαιρετικό κορμί. Οι κοιλιακοί της είναι πολύ γραμμωμένοι. Εγώ αθλούμαι 20 χρόνια και οι κοιλιακοί μου δεν φαίνονται σαν της Μελέτη. Δεν μπορεί να γράφονται ή να ακούγονται τέτοια σχόλια. Είναι επικίνδυνο για τα νέα παιδιά. Είναι επικίνδυνο να παρουσιάζουμε μια γυναίκα 60 κιλών ως χοντρή. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να θέλουμε να προβάλλουμε και να προωθούμε το πρότυπο της ανορεκτικής γυναίκας, που εδώ και τόσα χρόνια ταλαιπωρεί τα νέα κορίτσια».

«Είμαι ανοικτή σε κάθε πρόταση, αρκεί να πειστώ ότι μπορώ να την εκτελέσω και σωστά. Προς το παρόν, στον ελεύθερο μου χρόνο ζωγραφίζω και εκεί βλέπω το μέλλον μου», καταλήγει η Μαρία Τσουρή σχετικά με το εάν την ενδιαφέρει η τηλεόραση.

Μεταξύ μας πάντως, εάν από το δεύτερο live, κάποιοι συμμετέχοντες λένε ότι νιώθουν σταρ – έστω και στον χώρο τους – προς το τέλος τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας; (Πηγή: Down Town)