Το μόνο για το οποίο δεν μπορείς να «κατηγορήσεις» τον Γιώργο Χρανιώτη είναι για… συμβατικότητα! Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε να διαγωνίζεται στο φετινό «Dancing With ths Stars», δεν διστάζει να μιλήσει για ΟΛΑ!

«Δεν μου άρεσε τίποτα από τη ζωή μου». Με αυτά τα λόγια περιγράφει μια φάση που πέρασε η οποία κράτησε τρία χρόνια, κα��ά τη διάρκεια της οποίας όπως λέει έφτασε συνειδητά κοντά στο θάνατο: «υπήρξε ένα συγκεκριμένο βράδυ της ζωής μου, που δεν είχα καμία διάθεση να προστατεύσω τον εαυτό μου από τίποτα».
Τι του έφταιγε; «δεν ονειρευόμουν. Δεν υπήρχε τίποτα να περιμένω. Δεν μ΄ενδιέφερε να βγάλω περισσότερα χρήματα ούτε να κάνω άλλες δουλειές».

Μέχρι τα 30 του έζησε μια ριψοκίνδυνη ζωή: «έβγαινα έξω, έπινα, έπαιρνα τη μηχανή, έφευγα κι έτρεχα. Έχω κοιμηθεί ακόμα και πάνω στη μηχανή. Με ξύπνησε ο συνοδηγός μου, που ουσιαστικά μου έσωσε τη ζωή».

Για χάρη του έρωτα έχει βγει μέχρι και γυμνός στο δρόμο και συγκεκριμένα στην… Πατησίων! «Ήμουν 17 χρονών. Διέσχισα καθέτως την Πατησίων, γυμνός, και μετά ξαναγύρισα πίσω και έβαλα τα ρούχα μου».
Cyber-sex δεν έχει κάνει αλλά δοκίμασε το phone-sex που όπως είπε «ενεργοποιεί τη φαντασία και είναι αφάνταστα ερεθιστικό». Όσο για το αν έχει κάνει sex σε δημόσιο χώρο; «απ΄όσο θυμάμαι, ναι» λέει στο περιοδικό «Hello».

Ποια η άποψη του όμως για το γάμο και τα παιδιά; «Το θέμα του γάμου το βρίσκω περιττό». Ωστόσο έχει κάνει πρόταση γάμου σε γυναίκα. Το μόνο που σιχαίνεται άλλωστε στην ιδέα του γάμου είναι ότι «λαμβάνεται ως κοινωνική υποχρέ��ση».

Όσο για τα παιδιά; «η ιδέα των παιδιών μου αρέσει πάρα πολύ και γι΄αυτό κιόλας έχω υιοθετήσει ένα παιδάκι στην “Action-Aid”. Αισθάνομαι μισο-μπαμπάς».