Ιδέες έβαλε στην Μελέτη μια Twitterόφιλη της, που της έστειλε το εξής μήνυμα: «Βρε Ελεονώρα μου, εκτός του ότι σε αγαπάμε πολύ γιατί είσαι πολύ καλή, σκεφτόμουνα με την αδερφή μου, γιατί δεν τα φτιάχνεις με τον Κανάκη; Αφού ταιριάζετε πολύ. Ε; Και αν δεν κάνω λάθος, ο Αντώνης δεν έχει σχέση! Του έστειλα και του Αντώνη mail και του είπα το ίδιο!»

Αυτό ήταν! Το σκέφτηκε, το επεξεργάστηκε και το αποφάσισε η παρουσιάστρια. «Αντώνη Ε; Γιατί δεν τα φτιάχνουμε; Ε;» του έκανε την πρόταση on air σήμερα το πρωί!

Άλλωστε όπως είπε, «ο Αντώνης είναι δικός μας άνθρωπος, ενδεχομένως να γίνει και το αγόρι μου σύντομα». Και τι αγόρι! «ωραίο και brutal άντρα» τον χαρακτήρισε η Ελεονώρα που όπως είπε τον έχει πετύχει μια φορά! Μάλιστα του έβαλε και βαθμολογία! «Βάζω στον Αντώνη 10. Ζητώ συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα», είπε αστειευόμενη.

Ποιο είναι το μόνο «πρόβλημα» στη μελλοντική τους «σχέση»; Η απόσταση!

Πάντως η Ελεονώρα έχει κατανόηση και μετά τη δημόσια πρόταση, ξεκαθάρισε στον Κανάκη: «Αντώνη αν δεν θες, απλά να ξέρεις πως δεν είναι σωστό να εκθέτεις μια κυρία. Προσπάθησε να το πεις με ωραίο τρόπο Αντώνη!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…