Η Εύη Βατίδου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Στις 18 Φεβρουαρίου 2011 εκδόθηκε το διαζύγιο της από τον Αλέξη Κούγια και πλέον το μοντέλο ατενίζει το μέλλον με άλλο μάτι, στο πλευρό του «καλού» της, Μιχάλη Σταθοκωστόπουλου.

Στον αγαπημένο της, την ενθουσιάζουν τα πάντα: «περισσότερο ο χαρακτήρας και η καλοσύνη του. Είναι διαφορετικός». Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν «ήταν σαν να είμαστε μαζί από πάντα. Δέσαμε πολύ γρήγορα. Είμαστε αγαπημένοι και ταιριαστοί».
Στη φωτογράφηση της για το περιοδικό «ΟΚ» φοράει νυφικό. Πόσο άμεσο ενδεχόμενο είναι όμως ένας δεύτερος ��άμος; «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαντρευτώ. Πάντοτε μου άρεσε η οικογένεια». Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της: «Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση ο δεύτερος γάμος. Δεν το αποκλείω αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος».

Ούτως ή άλλως «νιώθω δεσμευμένη» όπως λέει. Όσο για τα δυο της παιδιά Μάϊρα και Κωνσταντίνο; «έχω πάρα πολλά όνειρα. Δεν θα πεινάσουν ποτέ, για μένα δεν ξέρω… Ελπίζω να κάνουν πολύ σπουδαία πράγματα στη ζωή τους».

Για τον εαυτό της πάντως, το μόνο που θέλει είναι «να πιστέψει κάποιος σε μένα» αφού όπως η ίδια θεωρεί «έχω περισσότερες δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο απ΄ότι έχει φανεί μέχρι τώρα».