Σάλο έχουν προκαλέσει στο Hollywood οι ισχυρισμοί της Sarah Lane. Πρόκειται για την 27χρονη μπαλαρίνα-ντουμπλέζ της Natalie Portman σε συγκεκριμένες χορευτικές σκηνές της ταινίας.

Η 27χρονη Lane( σολίστ του American Ballet Theater), δηλώνει φανερά απογοητευμένη και οργισμένη και ισχυρίζεται ότι η φετινή νικήτρια των Oscar –Natalie Portman-, στην πραγματικότητα δεν ήταν ικανή να χορέψει μόνη της πάνω στις πο��έντ, περισσότερο από το 5% των σκηνών της!
«Ήθελαν να δημιουργήσουν στον κόσμο την ιδέα ότι η Νatalie ήταν τόσο ευφυής και προικισμένη στον χορό που αληθινά χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά ενάμιση χρόνο εξαιτίας των Οscar», ξεσπαθώνει η 27χρονη μπαλαρίνα. Και συνεχίζει: «Είναι υποτιμητικό για τον χορό, όχι μόνο για μένα. Κάνω χορό 22 χρόνια. Είναι όμως δυνατό να γίνεις πιανίστας για κονσέρτο σε τόσο σύντομο διάστημα, ακόμη κι αν είσαι κινηματογραφικό αστέρι;»

Όπως λέει, αυτές της οι δηλώσεις δεν παρακινούνται τόσο από ζήλεια όσο από… παράπονο αφού παραδέχεται ότι πειράχτηκε από τη συνέντευξη του χορογράφου και αγαπημένου της Portman (Benjamin Millepied), ο οποίος είχε δηλώσει στους Los Angeles Times: «Ειλικρινά το 85% της ταινίας είναι της Natalie» είχε πει ο χορογράφος και φαίνεται πως αυτό ποτέ της δεν το «χώνεψε» η Lane που ξεκαθάρισε:
«Οι σκηνές όπου φαίνονται το πρόσωπο και τα χέρια της Lane είναι πραγματικές. Όμως σ΄αυτές ειδικά δεν φαίνεται ο πραγματικός χορός». Η παραγκωνισμένη μπαλαρίνα αν και από την αρχή την είχαν προειδοποιήσει να μη μιλήσει για την ταινία σε κανένα δημοσιογράφο, φαίνεται πως μετά το Όσκαρ περίμενε και εκείνη λίγη αναγνώριση, η οποία ποτέ δεν ήρθε.

«Είναι κρίμα που δεν αναφέρομαι πουθενά» είπε, αναγνωρίζοντας ωστόσο την προσπάθεια της Natalie Portman: «Η αλήθεια είναι ότι δούλεψε πολύ για να χάσει βάρος, και να βγάλει αληθινά την αίσθηση της μπαλαρίνας».

“Να σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι” ένα πράγμα…