«Γίνονται ελάχιστα πράγματα στην τηλεόραση που αξίζουν τον κόπο... Η τηλεοπτική μου καριέρα τελείωσε και δεν νομίζω ότι έχω κουράγιο να ασχοληθώ άλλο, ειδικά όπως είναι τώρα», δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου και πρόσθεσε ότι αυτά που βλέπουμε στην μικρή οθόνη είναι πλέον μπούρδες!

Σε συνέντευξή της στην «Πρωινή Μελέτη» η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό της για την κατάσταση στην τηλεόραση, συμπληρώνοντας πως η ίδια δεν έχει θέση σε αυτήν έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.

«Με την τηλεταινία δεν ευώδοσαν οι συνθήκες. Υπήρξαν προβλήματα χρόνου στην αρχή και, κάπως έτσι, ακυρώθηκε», είπε για τις «Τρεις Χάριτες» που σκόπευσε να κάνει ξανά πέρυσι το Mega.

Σχολιάζοντας τα τωρινά προγράμματα, η Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε λόγο για κάτι τραγικό. «Τους έρχονται πιο φτηνά, αλλά δεν φταίει ο κόσμος να βλέπει σαχλαμάρες. Οι τηλεοπτικοί ιθύνοντες έχουν ευθύνη για όσα δείχνουν στον κόσμο και αυτά που βλέπουμε είναι μπούρδες».

Η γνωστή ηθοποιός τάχθηκε και κατά των ριάλιτι, ενώ χαρακτήρισε «μοναδική παραγωγή που δεν έχει ξαναγίνει» την σειρά «Το Νησί».

Αυτό τον καιρό, η Άννα Παναγιωτοπούλου παί��ει στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ».